Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής για τις διώξεις στελεχών της «Ελληνικός Χρυσός» και τις νέες μεθοδεύσεις της

EUROKINISSI

Εκφράζουμε την πλήρη υποστήριξή μας στους κατοίκους και φορείς της Θράκης, που με αποφάσεις τους δηλώνουν καθημερινά την αντίθεσή τους στα σχέδια της ίδιας Εταιρείας αλλά και της σημερινής κυβέρνησης, για επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων σε μια επίσης ευαίσθητη περιοχή

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ήταν πάντα σταθερά αντίθετη στην επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην ΒΑ Χαλκιδική, γιατί η δραστηριότητα αυτή υποβαθμίζει το περιβάλλον, αντιτίθεται με οποιαδήποτε άλλη οικονομική δραστηριότητα και θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των κατοίκων, παρ' όλες τις πληρωμένες καταχωρήσεις και άρθρα των τελευταίων ημερών στα ΜΜΕ. Η θέση μας αυτή είναι πάγια και σταθερή ανεξάρτητα από το ποιος βρίσκεται στην διακυβέρνηση της χώρας.

Η γνωστοποίηση της παραπομπής στο τριμελές εφετείο κακουργημάτων της Θεσσαλονίκης των στελεχών της εταιρείας σήμερα, απλά επιβεβαιώνει, τα όσα οι κάτοικοι κατά καιρούς έχουν καταγγείλει, για συνεχή υποβάθμιση του περιβάλλοντος από την ELDORAGO GOLD εκμεταλλεύτρια των μεταλλείων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής ήταν στο πλευρό των πολιτών, που τα προηγούμενα χρόνια με απαράδεκτο τρόπο σύρθηκαν στα δικαστήρια κατηγορούμενοι, με στημένα κατηγορητήρια για μια πληθώρα κακουργημάτων για να αθωωθούν τελικά πανηγυρικά.

Εκφράζουμε την πλήρη υποστήριξή μας στους κατοίκους και φορείς της Θράκης, που με αποφάσεις τους δηλώνουν καθημερινά την αντίθεσή τους στα σχέδια της ίδιας Εταιρείας αλλά και της σημερινής κυβέρνησης, για επέκταση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων σε μια επίσης ευαίσθητη περιοχή.

Εκφράζοντας το σύνολο των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής καλούμε όλους, να ενώσουν τις δυνάμεις τους με αυτούς που χρόνια τώρα προσπαθούν να αποτρέψουν την καταστροφή μιας ολόκληρης περιοχής με μόνο κέρδος αυτό των πολυεθνικών.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις