Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ. Κατρούγκαλος για ψήφο αποδήμων: Δεν μπορεί να γίνεται διάλογος βασισμένος σε fake news (Video)

«Διάλογος δεν γίνεται με fake news. Η ΝΔ μιλούσε για 350.000 ψηφοφόρους αλλά αφορά τουλάχιστον 3,7 εκατ.- Ηρωικό το πρώτο εξάμηνο του 2015»

«Πάντοτε θέλαμε να βρεθεί λύση για τη ψήφο των αποδήμων, είμαστε το μόνο κόμμα που κατέθεσε αναλυτική πρόταση» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος και κατηγόρησε τη ΝΔ για fake news.

«Δεν μπορεί να γίνεται διάλογος βασισμένος σε fake news. Η κυβέρνηση ισχυρίστηκε στην αρχή ότι το θέμα αφορά 350.000 ψηφοφόρους του εξωτερικού. Στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του 2012, η κυβέρνηση της ΝΔ έλεγε ότι αφορά τουλάχιστον 3,7 εκατ. ανθρώπους» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει μία λύση που να είναι σύμφωνη με τα ευρωπαϊκά δεδομένα και τη δημοκρατική αρχή. «Η πρότασή μας είναι αυτή που επικρατεί στην Ευρώπη. Προκρίνουμε το μοντέλο Γαλλίας και Γερμανίας» τόνισε.

Ο Γ. Κατρούγκαλος διέψευσε κατηγορηματικά τα περί εκτύπωσης δραχμών στη Ρωσία, υπογραμμίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πάντοτε υπέρ της παραμονής στην Ευρώπη. «Λέτε να μείναμε στην Ευρώπη γιατί τελείωσε το μελάνι στα ρωσικά τυπογραφεία;» διερωτήθηκε με νόημα.

«Το πρώτο εξάμηνο του 2015 ήταν ένα ηρωικό εξάμηνο, δώσαμε τη μάχη για τον ελληνικό λαό. Ήταν μία μάχη εναντίον της λιτότητας και του νεοφιλελευθερισμού, ήταν μάχη για την Ευρώπη. Σωστά την δώσαμε και σωστά κάναμε τον συμβιβασμό τον Ιούλιο του 2015 γιατί στην άλλη άκρη της ζυγαριάς ήταν η καταστροφή της χώρας» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι ρωγμές στο τείχος

Οι περιοδείες του Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και οι συναντήσεις τους με τον κόσμο του εμπορίου, της εστίασης και της μικρής επιχειρηματικότητας δημιουργούν ένα σοβαρό ρήγμα στο επικοινωνιακό τείχος που έχει σηκώσει η κυβέρνηση γύρω από την πολιτική της.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις