Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.3°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C18.0°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C13.8°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.8°C16.6°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C13.4°C
0 BF 82%
Αήθης επίθεση Κεραμέως στον Νίκο Φίλη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αήθης επίθεση Κεραμέως στον Νίκο Φίλη

Την ώρα που η Νίκη Κεραμέως εξαπέλυε αήθη επίθεση μέσω... ενός δελτίου Τύπου του υπουργείου Παιδείας στον Νίκο Φίλη για την "απουσία" του από τη Βουλή -γνωρίζοντας προσωπικά πως ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, χρήζει διαρκούς παρακολούθησης και αδυνατεί να παρευρεθεί στο Κοινοβούλιο- η ίδια απουσίαζε από τη Βουλή και από τη συζήτηση τροπολογίας που αφορά το υπουργείο της. Φαίνεται τελικά ότι η υπουργός Παιδείας δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμη και προβλήματα υγείας των πολιτικών της αντιπάλων για να ισχυροποιήσει τις πολιτικές της θέσεις.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι απουσίαζε από τη Βουλή και η αναπληρώτρια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη, η οποία όχι μόνο τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή, αλλά αντέδρασε έντονα μετά την απαράδεκτη ανακοίνωση του υπουργείου. Μιλώντας στην Ολομέλεια, η Μερόπη Τζούφη επιβεβαίωσε ότι η Νίκη Κεραμέως γνωρίζει πολύ καλά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Νίκος Φίλης, σημειώνοντας μάλιστα πως οι δυο τους έχουν μιλήσει και τηλεφωνικά.

«Η κ. Κεραμέως συνήθισε στο 'one woman show' των δύο προηγούμενων μηνών, όταν η μοναδική της δραστηριότητα ήταν ο μονόλογος σε προστατευμένα περιβάλλοντα και φιλικά ΜΜΕ. Σήμερα, εγκλωβισμένη στα αδιέξοδα που η ίδια δημιούργησε, φανερώνει όχι μόνο μέχρι πού μπορεί να φτάσει κανείς για να 'αγιάσει τα μέσα', αλλά και πώς πρέπει να πράξει ώστε να διατηρήσει το high score του point system αξιολόγησης υπουργών του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αριστεία...» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον ζητάει την προσωπική και δημόσια συγγνώμη προς τον Νίκο Φίλη, αλλά και την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την κοινοβουλευτική παρουσία και τοποθέτηση της πρώην υφυπουργού Μερόπης Τζούφη. «Οτιδήποτε λιγότερο θα έχει άλλες συνέπειες για την αποκατάσταση της κοινοβουλευτικής τάξης και τη διατήρηση του στοιχειώδους πολιτικού πολιτισμού» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL