Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά: Να ξέρει ο Γ.Λαγός ότι η Μ.Ρεπούση δεν είναι μόνη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά: Να ξέρει ο Γ.Λαγός ότι η Μ.Ρεπούση δεν είναι μόνη

«Καμία έκπληξη δε μας προκάλεσε το θράσος του ναζιστή χρυσαυγίτη Λαγού, να μηνύσει τη Μαρία Ρεπούση, καθηγήτρια, πρώην βουλευτή και υποψήφια βουλευτή Α' Πειραιά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, αγωνίστρια με πολύπλευρη δράση στην Αριστερά», σημιεώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά. 

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «καταδικασμένος ήδη ο Λαγός για τα εγκλήματά του στο "Συνεργείο" στην Ηλιούπολη και κατηγορούμενος, δικαζόμενος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, δεν κάνει τίποτα καινούργιο. Επαναλαμβάνει τη γνωστή πρακτική των φασιστών (και της νύχτας), να στοχοποιούν και να μηνύουν κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, όποιον/α στέκεται εμπόδιο στην εγκληματική δράση τους».

«Η "κατηγορία", χαρακτηριστικά αστεία. Νομίζει άραγε, πώς η Μαρία Ρεπούση θα τρομοκρατηθεί; Λάθος πόρτα χτυπά. Η απειλή του δεν βρίσκει στόχο. Ο φόβος είναι στη δική τους μεριά, απόλυτα δικαιολογημένα. Να ξέρει ο Λαγός, ότι η Μ.Ρεπούση δεν είναι μόνη και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, μαζί με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, είμαστε στο πλευρό της».

Σημειώνεται ότι ο Γ.Λαγός κατηγορεί τη Μ.Ρεπούση για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς συνυπέγραψε μαζί με άλλους 20.457 ανθρώπους ψήφισμα της διαδικτυακής πλατφόρμας Avaaz.com με τίτλο «Μην τον αφήσετε να γίνει Λαγός!» και το συνοδευτικό κείμενο: «Κατηγορείται για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης που ευθύνεται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, εκβιασμούς, προστασία σε νυχτερινά μαγαζιά, νταβατζιλίκι, παράνομη οπλοφορία, σπάσιμο επιταγών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL