Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.7°C26.3°C
2 BF 38%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.6°C24.9°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
19.4°C24.3°C
2 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.6°C
2 BF 64%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.9°C23.5°C
0 BF 37%
Κ. Μπάρκας: Η ΝΔ μάς επιστρέφει στα σκληρά μνημονιακά χρόνια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ. Μπάρκας: Η ΝΔ μάς επιστρέφει στα σκληρά μνημονιακά χρόνια

Την χειροτέρευση των συνθηκών για τον κόσμο της εργασίας επεσήμανε ο Κ. Μπάρκας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ρ/σ Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και την εκπομπή «Κάτι παίζει στο Κόκκινο» σημειώνοντας πως οι διατάξεις του «αναπτυξιακού» νομοσχεδίου «επιστρέφουν τη χώρα στην λογική των μνημονιακών ετών και κυρίως στα σκληρά μνημονιακά χρόνια που αφορούσαν τη διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

Αναφορικά με το θέμα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού ο Κ. Μπάρκας δήλωσε ότι η ΝΔ αυτό που θέλει κυρίως να κάνει είναι να προσμετράται στο γενικό σύνολο του εκλογικού αποτελέσματος η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον ίδιο, κατέθεσε όχι δική του πρόταση αλλά την πρόταση που διαμορφώθηκε το προηγούμενο διάστημα από διακομματική επιτροπή με τη συμμετοχή συνταγματολόγων που έχουν ασχοληθεί με το διαχρονικό πρόβλημα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού.

«Πρόκειται για μία πρόταση που επί της ουσίας αναφέρει ότι βεβαίως πρέπει να μετέχουν στην εκλογική διαδικασία, να ψηφίζουν στις πρεσβείες των χωρών που κατοικούν και να εκλέγουν κάποιους αντιπροσώπους στο εκλογικό σύστημα. Δεν μπορούμε να πάμε σε μια αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος και εδώ προκύπτει ένα σχέδιο που δε συζητείται στο δημόσιο διάλογο» σημείωσε καταλήγοντας ότι «το σχέδιο της ΝΔ που εκφράστηκε και δια στόματος του κ. Βορίδη είναι να μην κυβερνήσουν ξανά οι προοδευτικές δυνάμεις. Αυτό το σχέδιο υλοποιεί ο κ. Μητσοτάκης».

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/695440552&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL