Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ευκλ. Τσακαλώτος, Ε. Αχτσιόγλου και Στ. Κούλογλου στις Βρυξέλλες

EUROKINISSI

Η εκδήλωση για τις προκλήσεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής Αριστεράς θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Τετάρτη, στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming

Μετά την ανοιχτή, διαδραστική και πολυσυζητημένη εκδήλωση για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ που διοργανώθηκε από το ΤVXS πριν από περίπου ένα μήνα στην Αθήνα, η συζήτηση για τις προκλήσεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Αριστεράς μεταφέρεται στην καρδιά της Ευρώπης.

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα συζητήσουν με το κοινό και τους ευρωβουλευτές Julie Ward (Εργατικό Κόμμα, Βρετανία),  Idoia Villanueva Ruis (Podemos, Ισπανία) και Jose Gusmao (Bloco, Πορτογαλία) για  τις εμπειρίες από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και την Πορτογαλία, σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης των προοδευτικών κομμάτων στην ψηφιακή εποχή και την συνεργασία Αριστεράς- Σοσιαλιστών.

Η εκδήλωση, στην οποία θα προβληθεί ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό ενώ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής μέσω μιας διαδραστικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας, διοργανώνεται από τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 19:30 ώρα Ελλάδος, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.facebook.com/stelioskouloglou/

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο