Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Αποκαλύπτεται σιγά σιγά το νεοφιλελεύθερο και αντιαγροτικό πρόσωπο της ΝΔ»

Eurokinissi

Κοινή δήλωση της αναπληρώτριας τομεάρχη Οικονομίας, Κ.Παπανάτσιου, και του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Στ.Αραχωβίτη, σχετικά με τις ομιλία του Κ.Μητσοτάκη στην ΚΟ της ΝΔ

«Στη χθεσινή ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι “ένας αγρότης ο οποίος είχε εισόδημα 7.000 ευρώ, μέχρι σήμερα πλήρωνε φόρο 1.540 ευρώ. Τώρα θα πληρώνει 630. Δηλαδή θα έχει όφελος 910 ευρώ"». σημειώνουν με κοινή τους δήλωση η αναπληρώτρια τομεάρχης Οικονομίας, Κατερίνα Παπανάτσιου και ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης, προσθέτοντας ότι «η δήλωση αυτή αποτελεί είτε δείγμα άγνοιας είτε συνειδητή παραπλάνηση των ελλήνων αγροτών».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνουν ότι «αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν γνωρίζει ότι με τον Ν. 4387/2016, ισχύει και για τους αγρότες μας το αφορολόγητο έως 9.550 ευρώ, όπως και δύο ακόμη αφορολόγητα που αφορούν αγροτικές επιδοτήσεις που λαμβάνουν». 

«Άρα, η συγκεκριμένη δήλωση μάλλον αποτελεί προάγγελο της επερχόμενης φορολογικής λαίλαπας μέσω της κατάργησης του αφορολόγητου που απολαμβάνουν οι έλληνες αγρότες, όπως αυτό είχε νομοθετηθεί από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνουν οι ίδιοι.

Τέλος τονίζουν ότι «μετά την πρόσφατη αύξηση της τιμής του αγροτικού ρεύματος, τα άσχημα νέα για τους αγρότες από την κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζονται και σιγά σιγά αποκαλύπτεται το νεοφιλελεύθερο και αντιαγροτικό πρόσωπο της ΝΔ».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ξέρουν μόνο να γκρεμίζουν

Να γκρεμίζεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να χτίσεις. Ως αξιωματική αντιπολίτευση, η Ν.Δ. επιδόθηκε συστηματικά σε μια χυδαία επιχείρηση κατεδάφισης όλων των κόπων του ελληνικού λαού, αυτών που επέτρεψαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει τη χώρα από τα Μνημόνια...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις