Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.2°C22.6°C
1 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
18.8°C23.5°C
2 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
16.0°C19.4°C
1 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.3°C22.5°C
4 BF 42%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C21.8°C
0 BF 63%
Δ. Βίτσας: Αυτοεξευτελισμός της ΝΔ με την Προανακριτική (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δ. Βίτσας: Αυτοεξευτελισμός της ΝΔ με την Προανακριτική (Video)

Για αυτοεξευτελισμό της ΝΔ με την Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο έκανε λόγο ο Δημήτρης Βίτσας, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει ακόμα περισσότερο το σκάνδαλο Novartis.https://www.youtube.com/embed/GKcJayrj9Bg

«Το σκάνδαλο Novartis είναι δεδομένο. Πρόκειται για ένα κομμάτι από το γενικότερο σκάνδαλο του φαρμάκου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Έχουμε ένα αποδεδειγμένο σκάνδαλο το οποίο πρέπει να διερευνηθεί όσον αφορά τα πρόσωπα. Μπλεγμένο είναι ένα κομμάτι του ιατρικού κόσμου, το ερώτημα είναι πόσο μπλεγμένη είναι η πολιτική ηγεσία του τόπου» επισήμανε μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra.

«Είναι φυσιολογικό η δικαστική εξουσία να προσπαθεί να ερευνήσει αυτό το σκάνδαλο. Σε ένα υπαρκτό σκάνδαλο γίνεται μία κίνηση αντιπερισπασμού μέσω μηνύσεων. Με βάση τις μηνύσεις Σαμαρά – Βενιζέλου εγκαλείται ο κ. Παπαγγελόπουλος ως ο εμπνευστής μίας δήθεν σκευωρίας για να επιτεθεί σε πολιτικούς αντιπάλους και ενώ δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα για το πρώτο κομμάτι» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ΝΔ έχει το δικαίωμα να αυτοεξευτελιστεί. Για εμάς είναι μία επιπλέον δυνατότητα να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο τα στοιχεία του σκανδάλου της Novartis και του φαρμάκου. Αυτό θα γίνει και στην προανακριτική επιτροπή. Θα συνεχίσω να επιμένω ότι πρέπει να διερευνηθεί το σκάνδαλο με το φάρμακο το οποίο συμμετείχε κατά τουλάχιστον 10% στη διαμόρφωση του δημόσιου χρέους» τόνισε ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL