Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Ν.Ξυδάκης: Χλιαρός ο Κ.Μητσοτάκης απέναντι στις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν.Ξυδάκης: Χλιαρός ο Κ.Μητσοτάκης απέναντι στις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ (Video)

«Έχει αλλάξει η ρητορική της κυβέρνησης. Μια ρητορική ευκολίας και καπηλείας συμβόλων που ξεχνά τι έλεγε πριν τρεις μήνες», σημείωσε ο Νίκος Ξυδάκης.

Ο ίδιος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του kontra Chanel υπογράμμισε ότι «η ατζέντα Μητσοτάκη του νόμου και της τάξης έχει κοντά ποδάρια», ενώ τη χαρακτήρισε ως «ρητορική θεαματικών κινήσεων»,

https://www.youtube.com/embed/0fYYxShIEG8

Παράλληλα, ο Ν.Ξυδάκης προειδοποίησε ότι «ο προϋπολογισμός επηρεάζει την καθημερινότητα των πολιτών», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση έχει ανοίξει μέτωπο με τα Εξάρχεια και με το ΚΚΕ.

Σχετικά με το Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε ότι είναι πάγια τακτική του να λύνονται τα ζητήματα σε διμερές επίπεδο, ενώ σε σχέση με την κυπριακή ΑΟΖ χαρακτήρισε ως «χλιαρό» τον πρωθυπουργό απέναντι στις εξελίξεις όπου αναμένει να ξεκινήσει το «ανατολίτικο παζάρι».

Όσον αφορά στο Ελληνικό, ο πρώην υπουργός υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση θέλει να δώσει την Αθήνα ως Λας Βέγκας» προσθέτοντας ότι «τα καζίνο δεν είναι Παρθενώνας». 

Τέλος για το Μετρό Θεσσαλονίκης τόνισε ότι οι αποφάσεις του Κ.Μητσοτάκη για τον σταθμό Βενιζέλου «θα του κοστίσουν», προσθέτοντας ότι όταν υπάρχει πολιτική βούληση «τα μεγαλύτερα τεχνικά έργα στην Ελλάδα έγιναν σύμφωνα με τον νόμο και δεν καθυστέρησαν. Παράδειγμα το Μετρό της Αθήνας».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL