Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
Γ. Τσίπρας: Δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του Δ. Παπαγγελόπουλου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ. Τσίπρας: Δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του Δ. Παπαγγελόπουλου

«Οι βουλευτές της συμπολίτευσης χθες στριμώχτηκαν πάρα πολύ από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου» τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, με αφορμή και την επτάωρη συζήτηση και τη ψηφοφορία με 173 «ναι» στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.

Εξαιρετικά φιλτραρισμένα προς τα έξω περνούν όσα γίνονται στη Βουλή, τόνισε ο βουλευτής μιλώντας στον Στάθη Σχινά για τον ρόλο των ΜΜΕ και εξήγησε πως είχαμε μια πρωτοφανή εικόνα άδειων εδράνων κυβερνητικών και φυσικά η κυβέρνηση της ΝΔ κινήθηκε μόνο εναντίον του κ. Παπαγγελόπουλου και όχι εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και «πρόκειται για μια τελείως δειλή στάση και περισσότερο μοιάζει με εκτέλεση συμβολαίου σε ό,τι αφορά την επιθυμία του κ. Σαμαρά παρά κάτι άλλο προς το παρόν».

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/693134113&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

«Δεν έχει κανένα μέλλον η προανακριτική για τον κ. Παπαγγελόπουλο» σημείωσε ο κ. Τσίπρας και εξήγησε ότι το δυστυχές είναι ότι εδώ και έναν χρόνο το κύριο θέμα συζήτησης στα ΜΜΕ είναι το «υποτιθέμενο σκάνδαλο Παπαγγελόπουλου» και όχι το σκάνδαλο Novartis από το οποίο χάθηκαν μερικές δεκάδες δισ. από το ελληνικό Δημόσιο άρα και από τον ελληνικό λαό.

Ο κ. Τσίπρας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατέθεσε η ΝΔ και τόνισε ότι είναι θολό ακόμα πως θα βγουν αυτά νούμερα, αφού υπάρχουν πολλά παράδοξα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL