Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.8°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
15.9°C20.0°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.6°C19.3°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C17.4°C
5 BF 72%
Στ. Αραχωβίτης: Φιάσκο της ΝΔ στην Προανακριτική (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στ. Αραχωβίτης: Φιάσκο της ΝΔ στην Προανακριτική (Video)

«Για πρώτη φορά είχαμε τέτοια εικόνα Κοινοβουλίου. Για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά είχαμε άδεια έδρανα της κυβέρνησης» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Αραχωβίτης και έκανε λόγο για φιάσκο της ΝΔ στην Προανακριτική Επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.https://www.youtube.com/embed/EbW-2ZTaCqc

Όπως είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δεν έχει προηγούμενο να μην υπάρχει στη Βουλή τουλάχιστον ο υπουργός Δικαιοσύνης και ο πρωθυπουργός που είναι ο αρχηγός της κυβέρνησης.

Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης επισήμανε ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ΝΔ, αυτό που «φαίνεται και αποτυπώνεται στον κόσμο είναι ότι η κυβέρνηση δεν ήθελε να ταυτιστεί με αυτό το φιάσκο. Από την πρώτη μέρα, από τις τοποθετήσεις των συναδέλφων, του ίδιου του πρώην πρωθυπουργού και του Δ. Παπαγγελόπουλου, φάνηκε ότι είναι φιάσκο. Πρώτη φορά έχουμε να κατηγορείται ο ηθικός αυτουργός και να γίνεται προανακριτική, χωρίς να κατονομάζεται ο φυσικός. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι φιάσκο από την αρχή».

Ο Στ. Αραχωβίτης ανέφερε ότι με εικασίες παραπέμπεται πρώην υπουργός, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία λογική ρεβανσισμού και ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής. «Όταν έχεις απτές αποδείξεις, βεβαίως και να πας. Όταν δεν τολμάς καν να κατονομάσεις κάποιον ως φυσικό αυτουργό, αποκαλύπτεται το μέγιστο του φιάσκου» σημείωσε.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL