Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
Γαλάζια "κάλυψη" στο ακροδεξιό σόου Μπογδάνου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γαλάζια "κάλυψη" στο ακροδεξιό σόου Μπογδάνου

Κρεσέντο χυδαιολογίας κατά του ΑΚΕΛ από τον Κ. Μπογδάνο σε συνέντευξή του στο κυπριακό κανάλι ΣΙΓΜΑ

Αποφεύγει να καταδικάσει η κυβέρνηση (μέχρι χθες το βράδυ) το νέο κρεσέντο χυδαιολογίας του Κ. Μπογδάνου, που σε συνέντευξή του σε κυπριακό κανάλι (ΣΙΓΜΑ) ισχυρίστηκε ότι “το ΑΚΕΛ συμπεριφέρεται σαν να έχει αλλεργία σε καθετί το ελληνικό” και πως “η ιστορία του είναι διάσπαρτη από στιγμές ντροπής”!

“Η σημασία μιας τοποθέτησης συναρτάται από τον ποιόν αυτού που την εκφράζει” απάντησε σε καυστικό τόνο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στ. Στεφάνου, τονίζοντας ότι το “με ποια Ελλάδα συνδέεται το ΑΚΕΛ είναι γνωστό. Όχι με την Ελλάδα που εκφράζουν και ονειρεύονται οι Μπογδάνοι. Αλλά με την Ελλάδα της δημοκρατίας, των γνήσιων εθνικών και λαϊκών αγώνων, του αντιφασισμού και με όλα όσα παθαίνουν αναφυλαξία οι ομοϊδεάτες του Μπογδάνου».

“Να καταδικάσει τις ακροδεξιές ύβρεις του βουλευτή του” καλεί τον Κ. Μητσοτάκη ο Τομέας Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Ομογενειακών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Υπογραμμίζει δε ότι “δεν είναι δυνατόν η Ν.Δ., μπροστά σε αυτή την εξαγωγή ακροδεξιού μίσους στην Κύπρο, και μάλιστα σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο, να σιωπά”. Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι “δεν προκαλεί έκπληξη το ακροδεξιό παραλήρημα του Κ. Μπογδάνου”, καθώς “οι αντικομμουνιστικές, εθνικιστικές, ανιστόρητες δηλώσεις του είναι γνωστές στο πανελλήνιο”.

“Το ΑΚΕΛ στοχοποιήθηκε στο παρελθόν ως ανθελληνικό και αντιπατριωτικό από αυτούς που ευθύνονται για την τραγωδία στην Κύπρο. Ο κ. Μπογδάνος συμμερίζεται τη δικαστική, αντιαριστερή πολιτική εκείνης της εποχής” υπογράμμισε μεταξύ άλλων η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπουλου. “Μέχρι την Κύπρο έφτασε η ‘χάρη’ της αντικομμουνιστικής πολιτικής ‘σαχλαμάρας’, ονόματι Μπογδάνος” σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΚΚΕ.

Ρωμανός κατά ΚΚΕ για το χαφιεδιλίκι

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Ν. Ρωμανός ύψωσε ομπρέλα προστασίας στον Κ. Μπογδάνο για την επιλογή του να “καρφώσει” διαδηλωτή του ΠΑΜΕ σημειώνοντας ανοιχτά (Αttica TV) ότι «δεν μπορεί το ΚΚΕ να μην βρίσκει μια λέξη να καταδικάσει το στέλεχός του και αντίθετα να βρίσκει αφορμή να πει οτιδήποτε για τον κ. Μπογδάνο που είπε το αυτονόητο”. Το σχετικό απόσπασμα έσπευσε να αναρτήσει, περιχαρής, ο βουλευτής της Ν.Δ. στο Twitter...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL