Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
Α.Τριανταφυλλίδης κατά ΝΔ: Δώστε τώρα το Μετρό στην πόλη. Όχι άλλα παιχνίδια σε βάρος των Θεσσαλονικέων (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Α.Τριανταφυλλίδης κατά ΝΔ: Δώστε τώρα το Μετρό στην πόλη. Όχι άλλα παιχνίδια σε βάρος των Θεσσαλονικέων (Video)

«Σοκ και δέος για εμάς τους Θεσσαλονικείς από τη δήλωση Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη στις 7 Σεπτεμβρίου ότι το Μετρό της Θεσσαλονίκης θα δοθεί σε χρήση το 2023. Τέλος οι κοροϊδίες κ.Υπουργέ. Μην παίζετε παιχνίδια στην πλάτη των Θεσσαλονικέων. Έχετε σαφές χρονοδιάγραμμα, αυτό που υφίσταται, ότι η κεντρική αρτηρία του Μετρό, Πλατεία Νέας Ελβετίας-Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός, 9,6 χιλιόμετρα, θα είναι έτοιμη το 2020. Οι 12 από τους 13 σταθμούς θα λειτουργούν στις 2 σήραγγες στο τέλος του 2020. Με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού πάμε πίσω 3 χρόνια και ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, που δεν έχει την πολυτέλεια των 6 μέσων μαζικής μεταφοράς όπως στην Αθήνα, θα πρέπει να αρκεστεί σε έναν κολοβό ΟΑΣΘ και σε ένα Μετρό που λέτε ότι θα το παραδώσετε τον Απρίλιο του 2023», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κατά τη συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτησής του προς τον Υπουργό Μεταφορών για την αδικαιολόγητη απόφαση της κυβέρνησης να αποσπάσει και επανατοποθετήσει τα αρχαιολογικά ευρήματα στο σταθμό Βενιζέλου.https://www.youtube.com/embed/aUAD4ULIWgk


Αναφερόμενος στο έργο που παρέδωσε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούλιο του 2019 και στην τεχνική λύση για το Σταθμό Βενιζέλου ο κ.Τριανταφυλλίδης επεσήμανε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ που βρήκε το έργο στο 33%, παρέδωσε σε εσάς σήραγγες στο 100%, αρχαιολογικά στο 100%, πλην της Βενιζέλου, έργα πολιτικού μηχανικού στο 95% και το σύνολο του έργου στο 75%. Μέσα σε 3 χρόνια το έργο έτρεξε τρεις φορές παραπάνω  απ’ ότι τα προηγούμενα 30 χρόνια. Ενώ στο ερώτημα «Μετρό ή αρχαία» ο ΣΥΡΙΖΑ είπε και Μετρό και αρχαία, η λύση της παρούσας Κυβέρνησης της ΝΔ είναι ούτε Μετρό ούτε αρχαία. Όλη η πόλη μιλά για συμφέροντα, για προεκλογικά γραμμάτια και deals , που τα εξαργυρώνετε τώρα μετεκλογικά».

Όπως υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  απευθυνόμενος στον Υπουργό Μεταφορών: «Ελπίζω η ιστορία που θα σας κρίνει, όπως έκρινε τον μεγάλο Κωνσταντίνο Καραμανλή ως μέγα, να μην καταλήξει σε εσάς και στην αξιολόγησή της ότι είστε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο μικρός».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL