Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Ν. Γκαρά: Αδιάφορος για τα προβλήματα στη Σαμοθράκη ο Χ. Θεοχάρης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Γκαρά: Αδιάφορος για τα προβλήματα στη Σαμοθράκη ο Χ. Θεοχάρης

Για υποβάθμιση των προβλημάτων που προκάλεσε στο νησί της Σαμοθράκης ο δεκαήμερος ακτοπλοϊκός αποκλεισμός του κατηγόρησε τον υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη η βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά, μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 91,4 και την εκπομπή Κάτι παίζει στο Κόκκινο.

Σχολιάζοντας την απάντηση του κ. Θεοχάρη σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν στο νησί η κ. Γκαρά ανέφερε πως είναι χαρακτηριστική η απάντηση του κ. Θεοχάρη ο οποίος θεωρεί, σύμφωνα με την ίδια, πως «δεν υπήρχε προς το εξωτερικό καμία αρνητική συνέπεια πέρα από μικρά προβλήματα με δημοσιεύματα στη χώρα της Ρουμανίας, οπότε ουσιαστικά υποβαθμίζει το όλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη Σαμοθράκη».

«Στην απάντηση του δεν αναφέρει και την πρόθεση του για να ληφθούν περεταίρω μέτρα ενίσχυσης της τουριστικής προβολής του νησιού αλλά και ελάφρυνσης και υποστήριξης των κατοίκων του νησιού» συμπλήρωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση πως ο κ. Θεοχάρης «όχι μόνο δεν έχει πραγματική εικόνα από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο νησί, αλλά φαίνεται από την απάντηση του και αδιάφορος να σκύψει πάνω στα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων του νησιού».

Η κ. Γκαρά άσκησε κριτική στον υπουργό Τουρισμό και στην κυβέρνηση συνολικά διότι δεν προέβησαν σε καμία επίσκεψη στο νησί, ενώ τόνισε την ανάγκη «να συσταθεί μια καμπάνια τουριστικής προβολής της Σαμοθράκης και στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό».

«Δεν αντιλαμβανόμαστε την εμμονή του κ. Θεοχάρη προς τους επισκέπτες από την Ρουμανία, ενώ σε πρώτη προτεραιότητα είναι οι εγχώριοι επισκέπτες» δήλωσε η κ. Γκαρά ενώ έκανε λόγο για τραγική η εικόνα που μεταφέρουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του νησιού. «Υπάρχει ανασφάλεια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης γιατί και εκεί έγιναν λανθασμένοι προορισμοί καθώς δεν έχουν ανακοινωθεί σταθερά και μακροχρόνια δρομολόγια», τόνισε.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/686487811&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL