Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.3°C18.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.6°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.2°C15.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
2 BF 55%
Κ.Μπάρκας: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια συγνώμη στις οικογένειες των νεκρών στο Μάτι (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κ.Μπάρκας: Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια συγνώμη στις οικογένειες των νεκρών στο Μάτι (Video)

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει μια συγνώμη στις οικογένειες των νεκρών στο Μάτι και στον ελληνικό λαό για το γεγονός ότι τους εξαπάτησε και τυμβωρύχησε σε μια εθνική τραγωδία» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στον ΟΗΕ ότι για την φωτιά στο Μάτι ευθύνεται η κλιματική αλλαγή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel, υπογράμμισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης πριν τις εκλογές έλεγε ότι για τα θύματα στο Μάτι φταίει ο Αλ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ σήμερα κατάλαβε ότι για την εθνική τραγωδία φταίει η κλιματική αλλαγή. Οφείλει μια ειλικρινέστατη συγνώμη προς τον ελληνικό λαό».

https://www.youtube.com/embed/SMAmtPOZ6cY

Παράλληλα ο ίδιος σημείωσε ότι «αυτά που έκανε ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να διδάσκονται στο πως κάνεις προπαγάνδα» και ξεκαθάρισε ότι «εμείς δεν παίζουμε με εθνικές τραγωδίες και νεκρούς».

«Η ΝΔ έχει κάνει τόσο τοξικό το κλίμα της πολιτικής ζωής που δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα ξερά από τα χλωρά», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στην κυριαρχία της ΝΔ στα μέσα ενημέρωσης υπογράμμισε ότι «την έλλειψη ενημέρωσης που προκύπτει από τα φιλικά ΜΜΕ της ΝΔ θα την αμβλύνουμε με τον διάλογο που θα αναπτύξουμε με την κοινωνία».

«Πρέπει να κάνουμε δουλειά μυρμηγκιού και να απευθυνθούμε στην κοινωνία», πρόσθεσε ο ίδιος και τόνισε σε σχέση με την ανασυγκρότηση του κόμματος ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα συζητήσει συντροφικά, στα όργανά και όχι στις τηλεοράσεις».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL