Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Η κλιματική κρίση είναι εδώ

Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καλεί στη μαθητική κινητοποίηση σήμερα στις 12:00μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος

«Η κλιματική κρίση είναι εδώ. Χρειάζονται διαρθρωτικές λύσεις για την αντιμετώπισή της», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

"Οι έως τώρα κινήσεις και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των συνεπειών είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς και πλέον ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος προκειμένου να κινηθούμε σε μια πορεία αντιστροφής των επιπτώσεων" σημειώνεται στο κάλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με τίτλο «η κλιματική κρίση είναι εδώ»

Το τελευταίο διάστημα οι συνέπειες της κλιματικής κρίσης αγγίζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Μια σειρά από αιτίες βλάπτουν σοβαρά τα οικοσυστήματά μας.

Οι έως τώρα κινήσεις και πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των συνεπειών είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς και πλέον ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος προκειμένου να κινηθούμε σε μια πορεία αντιστροφής των επιπτώσεων.

Την Παρασκευή 20/9, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει και καλεί σε συμμετοχή στην μαθητική κινητοποίηση που πραγματοποιείται στις 12:00μ.μ. στην Πλατεία Συντάγματος. Η κλιματική κρίση είναι εδώ. Χρειάζονται διαρθρωτικές λύσεις για την αντιμετώπισή της.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ψήφος των αποδήμων

Από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του Τ. Θεοδωρικάκου για «το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων σε όλη τη Γη» και τους πύρινους λόγους του Μητσοτάκη στην Αστόρια («το 2023 θα ψηφίσετε από τον τόπο διαμονής σας») μέχρι τις συνεχείς αναδιπλώσεις,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο