Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Προανακριτική για τον Δ. Παπαγγελόπουλο προκρίνει και το ΚΙΝ.ΑΛΛ.

ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλο προκρίνει το ΚΙΝ.ΑΛΛ., καθώς σύμφωνα με δήλωση του γραμματέα της Κ.Ο. του κόμματος Βασίλη Κεγκέρογλου, στη δικογραφία “υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για τις παραθεσμικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη του κ. Παπαγγελόπουλου”. Πρόκειται για την πρόταση που ανακοίνωσε και η Ν.Δ. και την οποία είχε προαναγγείλει πρώτος από την Τρίτη ο Ανδ. Λοβέρδος.

Παράλληλα, ο Β. Κεγκέρογλου έδειξε πως το ΚΙΝ.ΑΛΛ. διαφωνεί με το ενδεχόμενο αναρμοδιότητας της Επιτροπής και παραπομπής στη Δικαιοσύνη, όπως “φωτογράφισαν” στελέχη της κυβέρνησης ότι ενδέχεται να συμβεί: “Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε τόσο για τη σκευωρία όσο και για τους σκευωρούς. Και προειδοποιούμε: η αναζήτηση άλλοθι σε δήθεν αναρμοδιότητα ή άλλα δικονομικά προσχήματα είναι συνενοχή”, ανέφερε ο Β. Κεγκέρογλου. Σχολίασε μεταξύ άλλων ότι “ο καβγάς Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ πριν καν λάβουν γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αποδεικνύει τις σκοπιμότητές τους να αντιμετωπίσουν τις εσωκομματικές τους διαφωνίες”.

Πάντως, νωρίτερα χθες το πρωί ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος, σχολιάζοντας εμμέσως πλην σαφώς το γεγονός ότι η Προανακριτική θα αφορούσε μόνο τον Δ. Παπαγγελόπουλο, έσπευσε να βάλει στο “κάδρο” και τον Αλ. Τσίπρα, παρότι γνώριζε ποια θα είναι η πρόταση του κόμματός του. “Αν υπάρχει ένας ελέφαντας που πρέπει να τον κρύψουμε, να τον κρύψουμε οπωσδήποτε;” σχολίασε (ρ/σ Alpha)...

Ν.ΛΙΟΝ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο