Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.7°C25.1°C
4 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.4°C19.6°C
4 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.9°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.9°C22.2°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.9°C22.3°C
3 BF 26%
Αλεξιάδης για Novartis: Όσοι διερευνώνται από την Δικαιοσύνη δεν μπορεί να είναι και εμπλεκόμενοι και κατήγοροι (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αλεξιάδης για Novartis: Όσοι διερευνώνται από την Δικαιοσύνη δεν μπορεί να είναι και εμπλεκόμενοι και κατήγοροι (Video)

Παραποίηση της πραγματικότητας και επικοινωνιακή προπαγάνδα χαρακτήρισε τα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση της Novartis ο βουλευτής του Σύριζα και πρώην αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, δηλώνοντας ότι "δεν είναι δυνατόν αυτοί που έχουν εμπλακεί και διερευνώνται από τη δικαιοσύνη, να γίνουν κατήγοροι εναντίον των υπολοίπων". Ο ίδιος ζήτησε την διαλεύκανση της υπόθεσης και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς την ελληνική δικαιοσύνη.

https://www.youtube.com/embed/wRoCv0YMdeMΜιλώντας για το προσφυγικό, ο Βουλευτής Β' Πειραιά και Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως δεν πρέπει να θεωρηθεί σαν διμερές πρόβλημα μεταξύ Ελλάδας -  Τουρκίας . Τάχθηκε υπέρ της πολιτικής συναίνεσης και συνεννόησης, καθώς και υπέρ της δίκαιης κατανομής των προσφύγων ανά τη χώρα, δήλωσε ευγνώμων προς τους κατοίκους των ελληνικών νησιών, που δέχονται τη μεγάλη μάζα των προσφύγων και εκθείασε την εξαιρετική στάση των τοπικών κοινωνιών..

Στη συνέχεια απαντώντας στη φιλολογία περί δικαστικής διερεύνησης υποθέσεων, αφού χαρακτήρισε "πολιτικά πυροτεχνήματα" τα όσα ακούγονται, δήλωσε την εμπιστοσύνη του προς την ελληνική δικαιοσύνη και εξέφρασε την επιθυμία να διερευνηθούν τα πάντα.

Ειδικότερα για την υπόθεση Novartis, θυμίζοντας την πορεία του σκανδάλου και ότι οι ελεγκτικές υπηρεσίες της χώρας έλαβαν στοιχεία από υπηρεσίες άλλων χωρών που οδηγούσαν σε εμπλοκή πολιτικών προσώπων, χαρακτήρισε παραποίηση της πραγματικότητας την επικοινωνιακή προπαγάνδα των ημερών, δηλώνοντας ότι "δεν είναι δυνατόν αυτοί που έχουν εμπλακεί και διερευνώνται από τη δικαιοσύνη, να γίνουν κατήγοροι εναντίον των υπολοίπων".   

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL