Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
19.2°C21.9°C
1 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.2°C
2 BF 85%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
29 °C
28.8°C28.8°C
3 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.3°C
2 BF 88%
Χρ. Γιαννούλης: Δεν είναι αναπτυξιακός νόμος αλλά προεκλογικό ντιλ που έπρεπε τώρα να υπογραφεί (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χρ. Γιαννούλης: Δεν είναι αναπτυξιακός νόμος αλλά προεκλογικό ντιλ που έπρεπε τώρα να υπογραφεί (Video)

«Δεν μπορεί με τον αναπτυξιακό νόμο περίπου 800.000 εργαζόμενοι να κινδυνεύουν να δουν της επανάληψη ενός μοντέλου που υπηρετήθηκε από τη ΝΔ. Το πτωχευμένη επιχείρηση, πλούσιος επιχειρηματίας» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.https://www.youtube.com/embed/PiGpjJzSpsI

Μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra, έκανε λόγο για κριτήρια που θα εξαντλούνται στην απόφαση ενός υπουργού για το αν είναι στην κόκκινη ζώνη, βάζοντας έτσι στην άκρη κλαδικές συμβάσεις, με αποτέλεσμα τη μείωση μισθών. «Αυτό δεν είναι ανάπτυξη» υπογράμμισε.

Όπως είπε ο Χρ. Γιαννούλης, «δε νοείται ανάπτυξη με έναν μονοκράτορα ή αυτοκράτορα υπουργό Ανάπτυξης ο οποίος θα κρίνει μονοδιάστατα και θα παρέχει περιβαλλοντικές άδειες παρακάμπτοντας θεσμικές διαδικασίες».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε επίσης ότι στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο κρύβονται κάποιες αδιαφανείς συναλλαγές, καθώς συγκεκριμένη μονοπωλιακή επιχείρηση διανομής τύπου έχει τη δυνατότητα επιδότησης. «Ένας είναι ο επιχειρηματίας, έχει ονοματοεπώνυμο.  Είναι ο κ. Μαρινάκης» τόνισε.

«Ο αναπτυξιακός νόμος δίνει δυνατότητες φωτογραφικά σε φιλικά προσκείμενους και όχι για τους πολλούς  Δεν μπορεί να θεωρείται αναπτυξιακός, είναι μάλλον η επισφράγιση, το κλείσιμο ενός ντιλ που έγινε πριν τις εκλογές και πρέπει τώρα να υπογραφεί» κατέληξε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL