Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: Δεν είναι αναπτυξιακός νόμος αλλά προεκλογικό ντιλ που έπρεπε τώρα να υπογραφεί (Video)

«Ο αναπτυξιακός νόμος δίνει δυνατότητες φωτογραφικά σε φιλικά προσκείμενους και όχι στους πολλούς»

«Δεν μπορεί με τον αναπτυξιακό νόμο περίπου 800.000 εργαζόμενοι να κινδυνεύουν να δουν της επανάληψη ενός μοντέλου που υπηρετήθηκε από τη ΝΔ. Το πτωχευμένη επιχείρηση, πλούσιος επιχειρηματίας» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra, έκανε λόγο για κριτήρια που θα εξαντλούνται στην απόφαση ενός υπουργού για το αν είναι στην κόκκινη ζώνη, βάζοντας έτσι στην άκρη κλαδικές συμβάσεις, με αποτέλεσμα τη μείωση μισθών. «Αυτό δεν είναι ανάπτυξη» υπογράμμισε.

Όπως είπε ο Χρ. Γιαννούλης, «δε νοείται ανάπτυξη με έναν μονοκράτορα ή αυτοκράτορα υπουργό Ανάπτυξης ο οποίος θα κρίνει μονοδιάστατα και θα παρέχει περιβαλλοντικές άδειες παρακάμπτοντας θεσμικές διαδικασίες».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε επίσης ότι στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο κρύβονται κάποιες αδιαφανείς συναλλαγές, καθώς συγκεκριμένη μονοπωλιακή επιχείρηση διανομής τύπου έχει τη δυνατότητα επιδότησης. «Ένας είναι ο επιχειρηματίας, έχει ονοματοεπώνυμο.  Είναι ο κ. Μαρινάκης» τόνισε.

«Ο αναπτυξιακός νόμος δίνει δυνατότητες φωτογραφικά σε φιλικά προσκείμενους και όχι για τους πολλούς  Δεν μπορεί να θεωρείται αναπτυξιακός, είναι μάλλον η επισφράγιση, το κλείσιμο ενός ντιλ που έγινε πριν τις εκλογές και πρέπει τώρα να υπογραφεί» κατέληξε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις