Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γ.Μπαλάφας: Τα περί "σκευωρίας" της ΝΔ για τη Novartis είναι για να αλλάξει η συζήτηση (Video)

«Το φαγοπότι στο φάρμακο είναι το μεγάλο ζήτημα», ξεκαθάρισε για την υπόθεση Novartis ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «το βασικό είναι να δούμε σε ποιες τσέπες πήγαν τα χρήματα»

«Τα περί "σκευωρίας" της ΝΔ στην υπόθεση της Novartis είναι κατά τη γνώμη μου για να αλλάξει η συζήτηση» τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας προσθέτοντας ότι «έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».

Ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel, πρόσθεσε για την ίδια υπόθεση ότι «αν θέλει ο κ, Μητσοτάκης να κάνει προκαταρκτική, ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται».

«Το φαγοπότι στο φάρμακο είναι το μεγάλο ζήτημα», ξεκαθάρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «το βασικό είναι να δούμε σε ποιες τσέπες πήγαν τα χρήματα».

Παράλληλα, ο Γ.Μπαλάφας τόνισε ότι «πρώτος ο κ. Μητσοτάκης μίλησε περί σκανδάλου Novartis» ενώ υπενθύμισε ότι «στη ΝΔ υπάρχουν δυο εκ διαμέτρου αντίθετες τοποθετήσεις. Η άποψη Σαμαρά "θα τους πάω μέχρι τέλους" και η δεύτερη που λέει "δε θα κάνουμε τη Βουλή βιομηχανία εξεταστικών"».

«Η Novartis ένα τεράστιο σκάνδαλο δισεκατομμυρίων», επανέλαβε ο Γ.Μπαλάφας.

Επιπρόσθετα, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών, έκανε λόγο για «κωλοτούμπα» της ΝΔ και υπαναχώρηση σε όσα έλεγε περί «προδοτικής συμφωνίας».

«Εβδομήντα ημέρες μετά την ανάληψη της διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ και σε συνδυασμό με τη ΔΕΘ φαίνονται καθαρά πλέον, οι διαφορές των προτάσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο Γιάννης Μπαλάφας και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση μείωσε τον ΕΝΦΙΑ στα υψηλά εισοδήματα και «δεν βοήθησαν τα νησιά με μικρό αριθμό κατοίκων, για παράδειγμα».

Τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει οικονομική ελάφρυνση της μεσαίας τάξης, αντίθετα υπήρξε αύξηση στο ρεύμα. Πρέπει ότι περισσεύει να δίνεται και σε αυτούς που το έχουν ανάγκη».

Συντάκτης avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Είστε σίγουρα κυβέρνηση;

Δεν είναι μόνο η αξιοθρήνητη στάση της κυβέρνησης, που προσπαθεί να αλλάξει τον νόμο για να ικανοποιήσει και τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι η απόδραση του Λ. Αυγενάκη από τη Βουλή. Δεν είναι η εντυπωσιακή επιχειρηματολογία της Λ. Μενδώνη ότι η αλλαγή νόμου επιβάλλεται «για να μην διχαστεί η Ελλάδα».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις