Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ.Θεοχαρόπουλος: Στόχος ο μετασχηματισμός και όχι η απλή διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Πρέπει να εκφράσουμε τον κόσμο της αριστεράς, της κεντροαριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας και της πολιτικής οικολογίας, με στόχο μια σύγχρονη πλουραλιστική αριστερά», υπογράμμισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τον μετασχηματισμό του κόμματος

«Ο ελληνικός λαός μας έδωσε εντολή μετασχηματισμού σε έναν ισχυρό προοδευτικό αριστερό φορέα ο οποίος θα μπορεί να εκφράσει όλο τον κόσμο που μας ψήφισε», τόνισε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο ίδιος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, υπογράμμισε ότι «πρέπει να εκφράσουμε τον κόσμο της αριστεράς, της κεντροαριστεράς, της σοσιαλδημοκρατίας και της πολιτικής οικολογίας, με στόχο μια σύγχρονη πλουραλιστική αριστερά».

Παράλληλα, ο Θ.Θεοχαρόπουλος ξεκαθάρισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προσπαθεί να γίνει ΠΑΣΟΚ. Δεν υπάρχει περίπτωση να πασοκοποιηθεί ούτε να σοσιαλδημοκρατικοποιηθεί. Η Προοδευτική Συμμαχία αποτελείται κόμματα κινήσεις φορείς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου της προοδευτικής αριστεράς. Στόχος παραμένει όλες οι δυνάμεις μαζί να συγκροτήσουν έναν ισχυρό προοδευτικό φορέα».

«Μετασχηματισμός και όχι απλή διεύρυνση», τόνισε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την ανασυγκρότηση του κόμματος κάνοντας λόγο για «προγραμματική μαχητική αντιπολίτευση».

«Αν η ΝΔ επιχειρήσει να φέρει ανάπτυξη υποβαθμίζοντας τα εργασιακά δικαιώματα, δε θα πετύχει ποτέ βιώσιμη ανάπτυξη στη χώρα», σημείωσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ακόμη, σε σχέση με την υπόθεση Novartis, ο ίδιος σημείωσε ότι «περιμένουμε να μιλήσει ο κ. Μητσοτάκης με τις δύο διαφορετικές τάσεις στη ΝΔ και να μας πει τι θα κάνει με την εν λόγω υπόθεση. Θα το πάει ρεβανσιστικά ή με συναίνεση;»

Τέλος, ο Θ.Θεοχαρόπουλος τονίζοντας για την ίδια υπόθεση ότι όλα πρέπει να έρθουν στο φως, σημείωσε ότι «ο ρεβανσισμός είναι κακή πολιτική τεχνική».

Συντάκτης avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο