Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χρ. Γιαννούλης: Αυτοκράτωρ πρωθυπουργός, ψεύτικο το δίλημμα για το Μετρό

ΑΜΠΕ

«Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε τώρα που ήρθε ο αυτοκράτωρ πρωθυπουργός να πει Βενιζέλου τέλος και πάμε στο 2013;»

“Ψεύτικο το δίλημμα” που μπήκε για το Μετρό Θεσσαλονίκης και τα αρχαία στη Βενιζέλου επισήμανε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης. Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη χαρακτήρισε αυτοκράτορα τον πρωθυπουργό και αναρωτήθηκε ποια διαβούλευση έγινε πριν τις ανακοινώσεις στην ΔΕΘ.

“Άνοιξε από το πουθενά το θέμα του σταθμού Βενιζέλου. Κανείς στις δημοτικές εκλογές - είτε που είχε στήριξη είτε που είχε υπόγεια στήριξη από τη ΝΔ άνοιξε το θέμα. Όλοι δέχονταν την λύση που είχε προωθηθεί” σχολίασε αρχικά ο κ. Γιαννούλης.

Παράλληλα σημείωσε πως μέχρι την κάλπη κανείς από τον ανάδοχο δεν είχε θέσει τα θέματα που έθεσε μετά και κατηγόρησε τον Ππρωθυπουργό για το νέο πόλο έντασης που δημιουργείται για το θέμα.

“Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε τώρα που ήρθε ο αυτοκράτωρ πρωθυπουργός να πει Βενιζέλου τέλος και πάμε στο 2013; Ποια διαδικασία ακολουθήθηκε; Ποια διαβούλευση; Είδε όνειρο ο Ζέρβας, ο Ταχιάος, ο Σιμόπουλος, ο Καραμανλής και ο Μητσοτάκης;” αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για προχειρότητα και επιπολαιότητα.

“Το Μετρό συνδέεται με τον ΟΑΣΘ” υποστήριξε ο κ. Γιαννούλης υπενθυμίζοντας τις συμβάσεις του παλιού ΟΑΣΘ και τις ρήτρες μέχρι να τελειώσει το Μετρό. «Υπάρχει έντονο ενδιαφέρον να επιστρέψει ο ΟΑΣΘ στην πρότερη άθλια κατάσταση» σημείωσε.

“Δεν είχαν πάθει κατάθλιψη τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Δεν γίνεται τα συνεργεία να βγάζουν λεωφορεία  μετά τις εκλογές” ανέφερε κάνοντας λόγο για πλημμελής εργασία και συνδικαλιστικές πονηριές.  “Θα έπρεπε η προηγούμενη διοίκηση να τεκμηριώσει με μεγαλύτερη επάρκεια αυτή την καταγγελία” συμπλήρωσε.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Τι μάθαμε από την υπόθεση Δημάκη

Η υπόθεση του Βασίλη Δημάκη έληξε τελικά με την ικανοποίηση του αιτήματός του. Και η κατάληξη της υπόθεσης δείχνει ότι ο άνθρωπος αυτός, που διεκδίκησε το δικαίωμα να μορφωθεί και να αναδείξει τις δεξιότητές του, παρότι φυλακισμένος, ταλαιπωρήθηκε άδικα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις