Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.8°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
15.9°C20.0°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.6°C19.3°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C17.4°C
5 BF 72%
Bιάστηκε να απαλλάξει τους υπόδικους της Χρυσής Αυγής ο Στ. Πέτσας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Bιάστηκε να απαλλάξει τους υπόδικους της Χρυσής Αυγής ο Στ. Πέτσας

Εκτεθειμένος βρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος χτες βιάστηκε να μιλήσει περί απαλλαγής των χρυσαυγιτών, Λαγού και Μίχου στη δίκη για την επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο».

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών δήλωσε ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής απαλλάσσονται εξαιτίας των αλλαγών που έφερε στον Ποινικό Κώδικα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Εισαγγελέας συγκεκριμένα ζήτησε την απαλλαγή  και των εννέα κατηγορουμένων, δίχως καν να μπει στην ουσία της υπόθεσης. Εξήγησε ότι αυτό επιβάλλει ο νέος Ποινικός Κώδικας. Και τόνισε –και διαβάζω κατά λέξη- «Εξαντλώ την πρότασή μου στο δικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε πραγματικά περιστατικά για τους κατηγορούμενους, καθώς υπάρχουν κωλύματα δικονομικού χαρακτήρα». Συνεπώς, οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής απαλλάσσονται, εξαιτίας των αλλαγών που επέφερε στον Ποινικό Κώδικα η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε συγκεκριμένα.

Σήμερα ωστόσο ήρθε η απόφαση, καθώς Λαγός, Μίχος και άλλοι πέντε κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν παρά την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL