Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Στ. Πέτσας προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για το “άδειασμα” σε Αντ. Σαμαρά

Eurokinissi

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επικαλέστηκε το γεγονός το ότι ούτε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι έγινε αντιπρόεδρος της Κομισιόν

Απαντήσεις στο γιατί δεν τοποθετήθηκε στην αντιπροεδρία της Κομισιόν ο Αντώνης Σαμαράς επιχείρησε να δώσει  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Σημειώνεται ότι ο Μαργαρίτης Σχοινάς έγινε αντιπρόεδρος της Κομισιόν παρότι η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να μην προτείνει τον πρώην πρωθυπουργό με την αιτιολογία πως δεν μπορούσε να διασφαλίσει την ανάλογη θέση.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για την θέση του αντιπροέδρου που ανέλαβε ο Μαργαρίτης Σχοινάς χαρακτηρίζοντάς την ως «ψήφο εμπιστοσύνης» για τη χώρα.

Επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν μπορούσε να εξασφαλίσει θέση αντιπροέδρου για τον πρώην πρωθυπουργό και επιδίωξε να αναλάβει ένα παραγωγικό χαρτοφυλάκιο. Ισχυρίστηκε ότι η στην πορεία εμφανίστηκε ένα άλλο χαρτοφυλάκιο και η αντιπροεδρία και «πήραμε την ευκαιρία».

Μάλιστα ο Στ.Πέτσας επικαλέστηκε το γεγονός ότι ούτε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι έγινε αντιπρόεδρος, λέγοντας πως από αυτό και φάνηκε πόσο ρευστό ήταν το ζήτημα στη διαμόρφωση των χαρτοφυλακίων.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μετρό Θεσσαλονίκης: Αργότερα, δεν μας πειράζει...

Ύστερα από όλη αυτή τη φασαρία με το μετρό Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκε και μία έρευνα που δείχνει ότι το 51% των κατοίκων της πόλης είναι υπέρ της απόσπασης των αρχαίων και μόλις το 38% είναι υπέρ της παραμονής τους στον χώρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο