Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Π. Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π. Γερουλάνος: Με ενδιαφέρει η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Το ενδιαφέρον του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής εξέφρασε ο Παύλος Γερουλάνος, τονίζοντας ότι είναι επιτακτικό το κόμμα να επιστρέψει στις αξίες του ΠΑΣΟΚ.

Ο Π. Γερουλάνος μιλώντας στα Παραπολιτικά Fm, άσκησε κριτική στη Φώφη Γεννηματά καθώς, όπως είπε, εφάρμοσε μία στρατηγική που απέτυχε. «Ήταν η στρατηγική που απέτυχε, που έλεγε ότι φέρνοντας όλες τις προσωπικότητες του χώρου μαζί, ο χώρος θα μαζέψει και τον κόσμο. Οι προσωπικότητες ήρθαν μαζί, ο κόσμος όμως δεν ήρθε. Άρα, η στρατηγική απέτυχε. Και απέτυχε διότι δεν καταφέραμε να συγκρατήσουμε κόσμο που έφυγε προς την ΝΔ με ένα ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑ κλίμα, δεν καταφέραμε να φέρουμε πίσω κόσμο από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν καταφέραμε να σηκώσουμε κόσμο από τον καναπέ που ήταν απογοητευμένος», ανέφερε. Επανέλαβε ότι η ομιλία της Φ. Γεννηματά την 3 Σεπτέμβρη «ήταν απογοητευτική διότι είχε μια πραγματική ευκαιρία να δώσει ένα όραμα. Δεν έγινε αυτό».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Π. Γερουλάνος ανέφερε ότι τον ενδιαφέρει να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, προσθέτοντας ότι «αν κάποια πράγματα δεν γίνουν σωστά στον χώρο, μια αλλαγή ηγεσίας μπορεί να τα λύσει».

Συμπλήρωσε επίσης ότι «η ουσία δεν πρέπει να είναι ένα αιματοκύλισμα προσωπικό. Πρέπει να είναι μια πολιτική διαδικασία την οποία αν την κάνει καλά η ηγεσία του χώρου δεν χρειάζεται καμιά αλλαγή ηγεσίας». Σημείωσε ότι ο ίδιος έχει καταθέσει πρόταση για το μέλλον του χώρου που -όπως είπε- είναι ώριμη να συζητηθεί σε βάθος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL