Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θ. Παπαχριστόπουλος: Η μιντιακή δικτατορία δεν επέτρεψε να μάθει ο κόσμος τι είπε ο Πολάκης

Eurokinissi

Έκανε λόγο για κατάντια της Νέας Δημοκρατίας που «στοιχίζεται πίσω από έναν Πουλή»

Για μιντιακή δικτατορία που υπάρχει ακόμα καθώς όπως τόνισε «ελάχιστοι άνθρωποι ελέγχουν τα media», η οποία και απέτρεψε τον κόσμο να μάθει τι είπε ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή, έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης και χαρακτήρισε την ομιλία του πρώην υπουργού συγκλονιστική.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος στον Απόστολο Λυκεσά και την Σταυρούλα Πουλημένη επισήμανε ότι αυτά που δήλωσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν δημοσιεύτηκαν σε καμιά εφημερίδα σε κανένα κανάλι πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Ο βουλευτής έκανε λόγο για κατάντια της Νέας Δημοκρατίας, που «στοιχίζεται πίσω από έναν Πουλή, έναν άνθρωπο ο οποίος μόνο για λόγους σκοπιμότητας ήταν υποψήφιος, γιατί ψήφους δεν μπορούσε να φέρει, στον κ. Γεωργιάδη για λόγους σκοπιμότητας, για να μην μιλήσει, πόσο πιο απλά μπορώ να σας το πω».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η πολιτική της κυβέρνησης και η άλλη λογική

Η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στη σοβαρή οικονομική κρίση του κορωνοϊού έχει συγκεκριμένο πρόσημο. Δεν είναι μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη της κοινωνίας, αλλά μια πολιτική που επιδιώκει τη στήριξη των ισχυρών συμφερόντων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις