Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.2°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.0°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C11.9°C
0 BF 93%
«Αποβράσματα της κοινωνίας» για τον Κ. Καραμανλή όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

«Αποβράσματα της κοινωνίας» για τον Κ. Καραμανλή όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό

Μία γεύση για το πώς βλέπει η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη τους πολίτες που μπαίνουν σε μετρό χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο έδωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Σε συνέντευξη στον Άρη Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στο ζήτημα της εισιτηριοδιαφυγής στα μέσα μεταφοράς λέγοντας πως όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο θα πρέπει να νιώθουν ως... «αποβράσματα της κοινωνίας».

Όπως είπε χαρακτηριστικά «αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και στην Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο μετρό».

Στη συνέχεια, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών ανασκευάζοτνας μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, δήλωσε ότι «προφανώς το ότι πρέπει να νιώθουν "αποβράσματα" είναι μια λανθασμένη και άστοχη έκφραση, που ειπώθηκε στη ρύμη του λόγου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL