Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.1°C24.1°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.6°C
4 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.8°C
4 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C21.1°C
4 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
21.8°C22.9°C
4 BF 25%
Γιορτή δημοκρατίας ενάντια στο φασισμό το 2ο Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γιορτή δημοκρατίας ενάντια στο φασισμό το 2ο Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ

Μια μαζική γιορτή δημοκρατίας η οποία θα στείλει ένα ξεκάθαρο αντιφασιστικό μήνυμα σε ολόκληρη την κοινωνία επιθυμούν να διοργανώσουν οι νέες και οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τόνισαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα από τα γραφεία του κόμματος στην πλατεία Κουμουνδούρου, ενόψει του 2ου Φεστιβάλ των Νέων του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο ανοίγει τις πύλες του την προσεχή Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Νερού, στο Δέλτα Φαλήρου. Στο πλαίσιο αυτό, οι Νέες και οι Νέοι του ΣΥΡΙΖΑ καλούν στην σημερινή αντιφασιστικό συλλαλητήριο, στις 5.30 μμ, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Επιδιώκοντας να δώσουν μορφή και περιεχόμενο στο κέντρικό σύνθημα του φεστιβάλ -"Ανατρέπουμε το παρόν - Δημιουργούμε το μέλλον-, οι νέες και οι νέοι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν έτοιμάσει ένα τριήμερο πολιτικό και πολιτιστικό γεγονός, με σκοπό να καταστήσουν σαφές ότι το μνημονιακό παρόν που βιώνει η ελληνική νεολαία οδηγεί σε πλήρες αδιέξοδο αλλά και να φτιάξουν τις προϋποθέσεις για τον νέο κόσμο που επιδιώκουν να οικοδομήσουν, με βάση τις αξίες της αλληλλεγγύης και της συνεργασίας.

Οι διοργανωτές τόνισαν επίσης τη σημασία του φεστιβάλ στη διαδικασία συγκρότησης της ενιάιας νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ. Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν οι Μάγδα Γεργοπούλου, Αλέξανδρος Ζαχιώτης και Χρήστος Σταυρακάκης από τους Νέους του ΣΥΡΙΖΑ, και, εκ μέρους του κόμματος, ο γραμματέας της ΚΕ, Δημήτρης Βίτσας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL