Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μ.Τζούφη: Όπου πωλήθηκαν δίκτυα υπήρξε έκρηξη τιμών (Video)

«Καταστροφική» χαρακτήρισε μια ενδεχόμενη πώληση των δικτύων της ΔΕΗ σε ιδιώτες η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ

«Όπου πωλήθηκαν δίκτυα είτε στην ενέργεια είτε στην ύδρευση υπήρξε έκρηξη τιμών», δήλωσε η αναπληρώτρια τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μερόπη Τζούφη αναφορικά με το ενδεχόμενο πώλησης δικτύων της ΔΕΗ και χαρακτήρισε «καταστροφική» μια ενδεχόμενη πώλησή των.

Η ίδια, μιλώντας στην ΕΡΤ για τη μείωση του ΦΠΑ στην Ενέργεια, από την προηγούμενη κυβέρνηση υπογράμμισε ότι «προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το κοινωνικό προφίλ της ΔΕΗ».

Παράλληλα, σχετικά με την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «η δαπάνη για την πρόνοια πολλαπλασιάστηκε».

Ακόμη αναφερόμενη στα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «είναι προφανές ότι δεν υπάρχει καμμένη γη. Η προηγούμενη κυβέρνηση με τις θυσίες του ελληνικού λαού αν και παρέλαβε μια καθημαγμένη οικονομία, έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και με σταθερό τρόπο κατάφερε να εξορθολογίσει τα δημοσιονομικά».

Ακόμα απευθυνόμενη στη νέα κυβέρνηση υπογράμμισε ότι «πρέπει να γίνουν οι διορισμοί και των αναπληρωτών εκπαιδευτικών καθώς οι ανάγκες στην εκπαίδευση και απαιτούν μόνιμους διορισμούς».

Επιπλέον, αναρωτήθηκε αναφορικά με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης αν υπάρχει ο δημοσιονομικός χώρος για τις φοροαπαλλαγές και τους διορισμούς του 2020

Τέλος χαρακτήρισε λάθος τη μεταφορά της έρευνας από το υπουργείο Παιδείας στο υπουργείο Ανάπτυξης, σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ  διπλασιάστηκε σε ποσοστό το ΑΕΠ που δόθηκε στην έρευνα.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το μίσος τούς τραβάει στον πάτο

Αν η Ν.Δ. δεν είχε επενδύσει, ως αντιπολίτευση, τόσο μίσος στο προσφυγικό, αν δεν είχε αγκαλιάσει όλα τα έξαλλα ακροδεξιά στοιχεία, αν δεν είχε βγει στα κεραμίδια για τα ξέφραγα αμπέλια, δεν θα είχε προσαράξει τόσο δραματικά στο προσφυγικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις