Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χ.Γιαννούλης: Η ΝΔ από τη βουλιμία της να έρθει στην εξουσία παρέλειψε να προετοιμαστεί για αυτή (Video)

«Έχουμε να κάνουμε με μία κυβέρνηση αλλανταλλων», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «το αφήγημα της ΝΔ για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Η ΝΔ από τη βουλιμία της να έρθει στην εξουσία παρέλειψε να προετοιμαστεί για αυτή», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης προσθέτοντας ότι «έχουμε να κάνουμε με μία κυβέρνηση άλλα αντί άλλων».

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι στη «ΝΔ θεωρούσαν ότι το δημόσιο χρήμα είναι το πορτοφόλι του παππού τους», ενώ σημείωσε ότι «το αφήγημα της ΝΔ για τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει αναφορικά με τις δηλώσεις Ντ.Κοστέλο για τη μη εκτέλεση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων ότι «περιμένω τις αποφάσεις των ευρωπαϊκών οργάνων για την ελληνική οικονομία»

Επιπλέον αναφορικά με την αποφυλάκιση του Αρ.Φλώρου υπογράμμισε ότι «η ανακοίνωση του κ. Κούγια εκθέτει ανεπανόρθωτα τη ΝΔ».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κοπανατζής Κ. Μητσοτάκης

Είναι τουλάχιστον παράξενο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας την κοπάνησε εχθές γρήγορα - γρήγορα από τη Βουλή προκειμένου να αποφύγει διάλογο πάνω στα εθνικά θέματα. Και όχι μόνο αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο