Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τ. Αλεξιάδης: Τα μέτρα που φέρνει η ΝΔ ωφελούν μόνο τους πλούσιους

"Όλοι είναι σύμφωνοι στη δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών εντούτοις δεν είναι αυτό που θα κάνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας" (Ηχητικό)

Χωρίς έσοδα ένα κράτος δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει τις κοινωνικές του δαπάνες π.χ. σχολεία, νοσοκομεία κ.ά. τόνισε μιλώντας Στο Κόκκινο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ο οποίος επισήμανε πως όλοι είναι σύμφωνοι στη δίκαιη κατανομή των φορολογικών βαρών εντούτοις δεν είναι αυτό που θα κάνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο κ. Αλεξιάδης μίλησε για τις απροσδιόριστες εξαγγελίες που πάντα κρύβουν κάτι από πίσω και τόνισε ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να αποκρύψει αλλά δεν είμαστε και εμείς χαζοί, τα αποκαλύπτουμε αυτά, ότι αρκετά από τα μέτρα που φέρνει επόμενο χρονικό διάστημα, που έχει εξαγγείλει και θα φέρει ωφελούν μόνο τους πλούσιους».

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο