Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αλ.Τριανταφυλλίδης: Η ΕΡΤ δεν είναι τσιφλίκι κανενός, ανήκει στον ελληνικό λαό (Video)

«Μετά το "μαύρο" του 2013 φάνηκε η ποιοτική διαφορά. Οι Σαμαράς - Βενιζέλος απέλυσαν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ ως αριστερούς, ενώ ο Αλ.Τσίπρας επαναπροσέλαβε το σύνολο των εργαζομένων ως εργαζόμενους», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΕΡΤ δεν είναι τσιφλίκι κανενός», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης προσθέτοντας ότι η δημόσια τηλεόραση «ανήκει στον ελληνικό λαό».

Παράλληλα, ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ σημείωσε ότι χρειάζεται να υπάρξει «η ευρύτερη δυνατή διαβούλευση».

«Η ΕΡΤ εκπέμπει για όλη την Ελλάδα και δεν πρέπει να παίξει στις μικροκομματικές διαθέσεις», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να ξεδιπλώσει τις διαθέσεις του για την ΕΡΤ. «Η ΕΡΤ είναι περιουσία του ελληνικού λαού», επανέλαβε ο ίδιος.

«Μετά το "μαύρο" του 2013 φάνηκε η ποιοτική διαφορά. Οι Σαμαράς - Βενιζέλος απέλυσαν τους εργαζόμενους της ΕΡΤ ως αριστερούς, ενώ ο Αλ.Τσίπρας επαναπροσέλαβε το σύνολο των εργαζομένων ως εργαζόμενους», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις