Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
22.8°C26.3°C
3 BF 32%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.6°C26.2°C
3 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.0°C24.8°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.8°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.9°C24.5°C
2 BF 33%
Κώστας Ζαχαριάδης: Θα είμαστε παντού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κώστας Ζαχαριάδης: Θα είμαστε παντού

Θεσμικό φάουλ, χαρακτήρισε την υπαγωγή του ΑΠΕ και της ΕΡΤ στο Μαξίμου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, και σχολίασε ως "ατολμη, άνευρη και χλιαρή" την πρώτη τοποθέτηση Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον News 24/7, τάχθηκε κατά της ένταξης της μεταναστευτικής πολιτικής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, σημειώνοντας ότι αυτή η απόφαση πηγαίνει πίσω τη χώρα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Σημείωσε μάλιστα, ότι οι ηγεσίες στις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας δεν πρέπει να “πυροβολούνται” και να αντιμετωπίζονται κομματικά.

Ο κ. Ζαχαριάδης μίλησε για σοβαρή και ενδιαφέρουσα τοποθέτησητη δήλωση Κρεμαστινού, που αποκάλεσε μονόδρομο τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ.

“Μακάρι να βρει ευήκοα ώτα στην παράταξή του” υπογράμμισε, λέγοντας ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για όσους θέλουν να αντιπολιτευθούν τη ΝΔ στη βάση μιας προοδευτικής ατζέντας και αφού εξεταστούν οι διαφωνίες και οι συμφωνίες θα ακολουθήσει το επόμενο βήμα.

“Θα είμαστε παντού” απάντησε όταν ρωτήθηκε για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα “ξανακατέβει στους δρόμους” τώρα που είναι στην αντιπολίτευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL