Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ρ. Δούρου στη SZ: Μπορούν να πουν πολλά για εμάς αλλά δεν ήμασταν διεφθαρμένοι

Eurokinissi

«Διαχειρίστηκα εκατομμύρια και μετρούσα ακόμη και τα ψηφία πίσω από το κόμμα»

«Μπορούν να πουν πολλά για εμάς, αλλά δεν ήμασταν διεφθαρμένοι. Διαχειρίστηκα εκατομμύρια και μετρούσα ακόμη και τα ψηφία πίσω από το κόμμα», είπε η Ρένα Δούρου στην "Sueddeutsche Zeitung" (SZ).

Στο εκτενέστατο ολοσέλιδο ρεπορτάζ ενόψει των εκλογών της Κυριακής στην Ελλάδα το οποίο φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα, η απερχόμενη περιφερειάρχης Αττικής, σε ερώτηση γιατί όλες οι δημοσκοπήσεις προεξοφλούν την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ απαντά ότι δεν έχει αναλύσει ακόμη ούτε τη δική της εκλογική ήττα. Αναφορικά με το ρόλο που έπαιξε η φωτογραφία του πρωθυπουργού σε πολυτελές σκάφος, η κ. Δούρου διερωτάται: «Είναι κάποιος διεφθαρμένος μόνον επειδή ανεβαίνει σε έναν τέτοιο σκάφος; Όπως λέει, αυτό θα έπρεπε να ισχύει και για όλους τους δεξιούς πολιτικούς που αποδέχονται προσκλήσεις σε σκάφη. Μπήκα στην πολιτική για να δοθεί ένα τέλος σε αυτού του είδους την ταξική πάλη».

«Όταν πέρσι ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μάτι, αποκαλύφθηκε η απόλυτη αδυναμία μιας κακά οργανωμένης διοίκησης. Η Ρένα Δούρου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. «Αδίκως», υποστηρίζει η περιφερειάρχης.

«Πριν από τον Αλέξη Τσίπρα κυβερνούσε στην Ελλάδα η συντηρητική Νέα Δημοκρατία, σε εναλλαγή με τους Σοσιαλιστές. Τελευταία συγκυβέρνησαν μάλιστα. Τα δυο κόμματα είναι συνυπεύθυνα για την κρίση, διόγκωσαν το χρέος και απασχολούσαν υπεράριθμους υπαλλήλους σε μια διοίκηση που μοιάζει με λαβύρινθο. Οι Σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ το πλήρωσαν αυτό, το παλιό τους κόμμα δεν υφίσταται πια. Οι συντηρητικοί όμως επέστρεψαν, ο νέος τους αρχηγός είναι 51 και νεότερος από την παλιά ισχυρή φρουρά του κόμματος, ενώ ο ίδιος έχει ένα ηχηρό όνομα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι γιός του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Και πάλι λοιπόν κάποιος από μια ελληνική δυναστεία», αναφέρει η SZ.

Πηγή: Deutsche Welle

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αλήθειες που πονάνε

Υποτίθεται ότι τόσον καιρό προσπαθούν να μας πείσουν ότι το σκάνδαλο Novartis είναι μια κατασκευή του ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να σπιλώσει και να πλήξει τους πολιτικούς του αντιπάλους

Δειτε ολοκληρο το αρθρο