Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Ν. Παππάς για αποκαλύψεις ΑΥΓΗΣ: Το ασφαλιστικό για τη ΝΔ είναι η “μπίζνα του αιώνα”
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ν. Παππάς για αποκαλύψεις ΑΥΓΗΣ: Το ασφαλιστικό για τη ΝΔ είναι η “μπίζνα του αιώνα”

«Το ασφαλιστικό για τη ΝΔ είναι η "μπίζνα του αιώνα". 3 δισ. ευρώ το χρόνο είναι οι εισφορές των επικουρικών και θέλουν να τις δώσουν στις ασφαλιστικές» σημείωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθηνών αναφερόμενος στις αποκαλύψεις της «ΑΥΓΗΣ».

«Έχουν ανοίξει μασέλες και στόματα και περιμένουν να ανοίξει αυτή η αγορά. Δεν πρέπει να το επιτρέψει ο λαός μας. Η ΝΔ βιώνει και το πολιτικό αδιέξοδο που πρέπει να εξηγήσει πού θα βρει τα λεφτά για να καλύψει τις τρύπες που δημιουργεί το ενδεχόμενο μετάβασης σε ένα τέτοιο σύστημα» επισήμανε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 247.

Όπως είπε, το πρόγραμμα της ΝΔ περιλαμβάνει ιδιωτικοποίηση του πυλώνα της επικουρικής ασφάλισης. Ο υπουργός επισήμανε ότι «αν σταματήσουμε οι εργαζόμενοι να εισφέρουμε στα επικουρικά ταμεία, δεν θα υπάρχει τρόπος να πληρωθούν οι επικουρικές συντάξεις» και «αυτή η αντικοινωνική αλλαγή είναι η μήτρα όλη της φορολογικής πολιτικής της ΝΔ».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «αν ο μη γένοιτο πάμε στο ασφαλιστικό όπου επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας» θα πρέπει να εξηγήσει αυτός που το εισηγείται από πού θα γίνουν οι περικοπές για να καλυφθούν «οι τεράστιες τρύπες που ανοίγουν».

«Ο προοδευτικός κόσμος κρίνει και αντιλαμβάνεται ότι ο μόνος τρόπος να αποτρέψουμε την επάνοδο μίας εκδικητικής και ακραίας Δεξιάς υπό τον Μητσοτάκη είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL