Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.2°C20.4°C
4 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
16 °C
13.6°C17.8°C
1 BF 82%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C19.4°C
3 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
25 °C
22.2°C24.8°C
6 BF 38%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C17.4°C
2 BF 100%
Κατασκευή μονάδας παραγωγής οξυγόνου στα νοσοκομεία Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και στο κέντρο Υγείας Φιλιατών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κατασκευή μονάδας παραγωγής οξυγόνου στα νοσοκομεία Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και στο κέντρο Υγείας Φιλιατών

Υπεγράφη, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, η σχετική σύμβαση χρηματοδότησης του έργου «Οξυγόνο» για τη δημιουργία εγκαταστάσεων παραγωγής ιατρικού οξυγόνου μέσα στα νοσοκομεία της Κέρκυρας, της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και του Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Φιλιατών. 

Το έργο έχει κύριο δικαιούχο την 6η ΔΥΠΕ (Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας) Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας και θα πραγματοποιηθεί μέσω του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA II «Ελλάδα-Αλβανία 2014-2020». 

«H υπογραφείσα σύμβαση ολοκληρώνει μία προσπάθεια διετίας, κατά την οποία ολοκληρώθηκε η μελέτη του προγράμματος και συντονίστηκε η αντίστοιχη προσπάθεια και από τις γειτονικές χώρες», ανέφερε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Φοίβος Κακαβίτσας σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

«Με την εξασφαλισμένη, πλέον, χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Interreg και διαγωνισμούς που θα ξεκινήσουν την αμέσως προσεχή περίοδο, το νοσοκομείο της Κέρκυρας, μαζί με τα νοσοκομεία Ζακύνθου, Κεφαλονιάς, καθώς και το άγονο νοσοκομείο Φιλιατών, θα έχουν την αυτονομία τους σε ιατρικό οξυγόνο και θα εξοικονομούν σημαντικούς πόρους από τη μέχρι σήμερα αγορά και μεταφορά του», πρόσθεσε ο κ. Καραβίτσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL