Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανέγερση κέντρου υγείας στις Μοίρες. Επίσκεψη Π. Πολάκη (Video)

Τις Μοίρες Ηρακλείου επισκέφτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με αφορμή τη δωρεά από πλευράς του δήμου Φαιστού, ενός οικοπέδου στο οποίο θα ανεγερθεί το καινούργιο κέντρο υγείας Μοιρών.

   Ο δήμαρχος Φαιστού, Γιώργος Αρμουτάκης, υποδέχτηκε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας στο γραφείο του στο δημαρχείο, ευχαριστώντας τον κ. Πολάκη για την δέσμευσή του να χρηματοδοτήσει την ανέγερση του κέντρου υγείας της περιοχής. Παράλληλα, του ζήτησε να μεριμνήσει έτσι ώστε η κυβέρνηση να προωθήσει μια λύση για το πρόβλημα της λειψυδρίας στη Μεσαρά με την εκτροπή του Πλατύ Ποταμού, τονίζοντας πως θα δώσει πνοή σε όλη την περιοχή.

   Στην απάντησή του, ο κ. Πολάκης ανέφερε πως η αρχική μελέτη για το κόστος του κέντρου υγείας έκανε λόγο για 2 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο μαζί με τον εξοπλισμό, θα κοστίσει περίπου 3,5 εκατομμύρια. «Ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, έχει δεσμευτεί ότι θα βάλει ένα ποσό η Περιφέρεια και το υπόλοιπο δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα καλυφθεί από το υπουργείο Υγείας και μάλιστα από ίδιους πόρους» ανέφερε.

    «Τώρα που έχουμε ξεφύγει από τη μέγγενη, μπορούμε να κάνουμε πολιτική για τον κόσμο» συμπλήρωσε ο αναπληρωτής υπουργός.

   Ο κ. Πολάκης στη συνέχεια επισκέφθηκε και το οικόπεδο στο οποίο πρόκειται να ανεγερθεί το κέντρο υγείας αλλά και το υφιστάμενο κέντρο υγείας Μοιρών, το οποίο είναι τρίτο σε επισκεψιμότητα σε ολόκληρη τη χώρα, με περισσότερα από 120 περιστατικά ανά ημέρα εφημερίας. Ο κ. Πολάκης μάλιστα, είχε μια σύντομη σύσκεψη με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό .

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις