Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.6°C
4 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.2°C
4 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.8°C22.0°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.4°C21.8°C
4 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.8°C24.1°C
4 BF 30%
Δεκαέξι νέοι γιατροί σε κέντρα Υγείας της ΠΕ Ημαθίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δεκαέξι νέοι γιατροί σε κέντρα Υγείας της ΠΕ Ημαθίας

Φωτογραφία αρχείου

Άμεση πλήρωση 16 μόνιμων θέσεων γιατρών στα Κέντρα Υγείας (ΚΥ) του νομού Ημαθίας αποφασίστηκε στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Βέροια, με πρωτοβουλία των τοπικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσως Καρασαρλίδου και Χρήστου Αντωνίου και με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Γιώργου Κίρκου και του υπεύθυνου του τμήματος υγείας ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Τσαπαρόπουλου.

Όπως αναφέρει η κ. Καρασαρλίδου, στην προσωπική της ιστοσελίδα, ο κ. Κίρκος ανακοίνωσε ότι στο Κ.Υ. Βέροιας (πρώην ΙΚΑ) θα προσληφθούν 8 μόνιμοι γιατροί, με ειδικότητες καρδιολόγου, ακτινοδιαγνώστη, γυναικολόγου, ουρολόγου, δερματολόγου, οφθαλμίατρου, Ω.Ρ.Λ., νευρολόγου. Αντίστοιχα, στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας 4 γιατροί με ειδικότητες καρδιολόγου, ακτινοδιαγνώστη, γυναικολόγου και γενικού ιατρού και άλλοι 4, στο Κ.Υ. Νάουσας (πρώην ΙΚΑ) με ειδικότητες καρδιολόγου, βιοπαθολόγου, παιδιάτρου και γενικού ιατρού.

Επίσης, αποφασίστηκε η ψηφιοποίηση του ακτινολογικού εργαστηρίου για τις μονάδες υγείας, ενώ ο κ. Κίρκος έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει η ριζική ανακαίνιση του Κ.Υ.Αλεξάνδρειας, με πλήρη κτηριακή, ηλεκτρομηχανολογική και ενεργειακή αναβάθμιση (θέρμανση-κλιματισμός).

"Οι βουλευτές απ' την πλευρά μας θα παρακολουθούμε συνεχώς την υλοποίηση των ανακοινώσεων και θα συνδράμουμε και οι ίδιοι με κάθε δυνατό τρόπο", σχολιάζει η κ. Καρασαρλίδου, αναφέρει ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, οι διευθυντές των Κέντρων Υγείας Βέροιας (πρώην ΙΚΑ) Χατζή Μαρία, Αλεξάνδρειας Αμπεριάδου Παρασκευή, Νάουσας (πρώην ΙΚΑ) Αθανασιάδης Ιωάννης, καθώς και στελέχη του Κ.Υ.Βέροιας (πρώην ΙΚΑ), και υπογραμμίζει ότι στη συζήτηση που ακολούθησε οι τρεις διευθυντές ενημέρωσαν τους βουλευτές για τα προβλήματα που υπάρχουν στις υγειονομικές μονάδες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL