Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Και η πιο νοσηρή φαντασία αδυνατεί να συλλάβει το μέγεθος της βλακώδους προβοκάτσιας"

«Οι 'μάρτυρες' της διαπλοκής, απελπισμένοι, προσπαθούν να συμπαρασύρουν στην καταβαράθρωση τους κάθε προσπάθεια ανάκαμψης του κοινωνικού και δημόσιου χώρου της υγεία»

«Την ημέρα που δημοσιεύθηκαν τα στοιχεία της χρηματοδότησης των Δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ (με ρεκόρ ταμειακού πλεονάσματος  στα 340 εκ. για το 2017) κάποιοι προσπαθούν –σοβαρά- να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για χρήση παγωμένου νερού, και έτσι χρησιμοποιούμε (τον πιο «φτηνό») κατεψυγμένο αρακά αναφέρει ο διοικητής του Νοσοκομείου «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Ε.Ε.Σ» Ευθύμιος  Ι. Γεωργόπουλος, με αφορμή σχετικό δημοσίευμα.

«Τι να πεις; Την επόμενη φορά “βράσε ρύζι”» προσθέτει σε σκωπτικό ύφος.

Αναλυτικά η δήλωση:

«“Έξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν”, ωστόσο και η πιο νοσηρή φαντασία αδυνατεί να συλλάβει το μέγεθος όχι απλά της βλακώδους προβοκάτσιας, αλλά και της ακραίας και επικίνδυνης μικροψυχίας που διακατέχει κάποιους (ευτυχώς λίγους) εναπομείναντες «τζιχαντιστές», ενός παλαιού, βαθειά διεφθαρμένου και πολλαπλώς διαπλεκόμενου συστήματος, που καταρρέει με πάταγο. Οι «μάρτυρες» της διαπλοκής, απελπισμένοι, προσπαθούν να συμπαρασύρουν στην καταβαράθρωση τους κάθε προσπάθεια ανάκαμψης του κοινωνικού και δημόσιου χώρου της υγείας, πιστοί στον δικό τους κώδικα που επιτάσσει:

“Ότι δεν ελέγχεται από εμάς και δεν εξυπηρετεί τα στενά προσωπικά μας συμφέροντα διαβάλλεται, διαστρεβλώνεται, καταστρέφεται. ”

Πριν από λίγο καιρό, εφεύραν δεκάδες «πτώματα» στον περίβολο του Νοσοκομείου, από την βίαιη «εκπαραθύρωση» σπουδαστών της «Δρακοπουλείου Νοσηλευτικής σχολής», στο κτίριο της οποίας, προηγουμένως,  με «τραμπουκισμούς και όλως αυθαιρέτως» είχε κάνει κατάληψη ο Διοικητής.
Η λεπτομέρεια  ότι η «Σχολή» παραμένει πολλά χρόνια ανενεργός και κλειστή και ότι το κτίριο ανήκει, κατά χρήση, στο Υπουργείο υγείας -εντελώς συμπτωματικά-  παραλείφθηκε.

Πολύ πρόσφατα εισέβαλαν (παρουσία τηλεοπτικών καμερών) σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου μας, βρίζοντας χυδαία τον Διοικητή (και τον Υπουργό) ότι απολύει 82 εργαζόμενους στην φύλαξη και την καθαριότητα, ενώ γνώριζαν ότι με εισήγηση του Διοικητή και με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. παρατάθηκαν οι συμβάσεις των εργαζομένων, και παράλληλα ήταν σε εξέλιξη ο διαγωνισμός μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη προσωπικού με συμβάσεις ΙΔΟΧ.

Η χρήσιμη λεπτομέρεια είναι ότι, λίγες μέρες μετά, ακολουθούσαν οι εκλογές στο Σωματείο εργαζομένων και έπρεπε να παρουσιάσουν την επέκταση των συμβάσεων ως δικό τους κατόρθωμα, ενώ «σιγή ασυρμάτου» επικρατούσε, πολλά χρόνια πριν, όταν οι εργολάβοι (σε βάρος του Δημοσίου και των εργαζομένων) είχαν στήσει τεράστιο πάρτι.

Μόλις χθες «αναγνώστης» του enikos.gr, για να καταγγείλει “τις τραγικές ελλείψεις σε υγειονομικό υλικό”, έστειλε φωτογραφίες που έδειχναν ένα πακέτο κατεψυγμένου αρακά(!!!), δεμένο με γάζα στο πόδι ασθενούς (στην ορθοπεδική κλινική), λόγω έλλειψης παγοκυστών.
Την ημέρα που δημοσιεύθηκαν τα στοιχεία της χρηματοδότησης των Δημοσίων νοσοκομείων και του ΕΟΠΥΥ (με ρεκόρ ταμειακού πλεονάσματος  στα 340 εκ. για το 2017) κάποιοι προσπαθούν –σοβαρά- να μας πείσουν ότι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για χρήση παγωμένου νερού, και έτσι χρησιμοποιούμε (τον πιο «φτηνό») κατεψυγμένο αρακά.

Τι να πεις;
Την επόμενη φορά “βράσε ρύζι»”.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ν.Δ. όπως VMRO

Δυο μύθοι διακινούνται από τους επαγγελματίες πατριώτες και στην πλευρά του Αξιού και στην πλευρά του Βαρδάρη. Ο μύθος της προδοσίας κι ο μύθος της ταπείνωσης. Λένε οι εθνικιστές του VMRO στη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο