Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C21.3°C
3 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ομίχλη
15 °C
12.6°C18.2°C
1 BF 90%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.3°C
3 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σκόνη
19 °C
18.8°C19.7°C
2 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Ασθενής ομίχλη
13 °C
12.9°C16.3°C
0 BF 100%
Θεσμοθετήθηκε η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. Ικαρίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσμοθετήθηκε η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Κ.Υ. Ικαρίας

όπως είχε προαναγγελθεί πριν ένα χρόνο περίπου μετά από συνάντηση του βουλευτή Σάμου, Δημήτρη Σεβαστάκη με τον αν. υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και τους διευθυντές των νοσοκομείων Σάμου και Ικαρίας, Λ. Θεόφιλος και Στ. Καρδάσης.

Με την τροποποίηση του οργανισμού δημιουργείται μια θέση ειδικευμένου ιατρού ΕΣΥ, ειδικότητας Νεφρολογίας και ανοίγει ο δρόμος για την τεχνική πλέον ολοκλήρωση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού.

Το έργο έγινε εφικτό μετά από τις συνεχείς ενέργειες  του Βουλευτή νομού Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου-ΚΥ Ικαρίας και του Διοικητή κ. Καρδάση, του Νοσοκομείου Σάμου, της  Διοίκησης της 2ης ΥΠΕ και με την αμέριστη συνδρομή  του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθού, του  Aν. Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη, που από την πρώτη στιγμή ενίσχυσε το έργο, και τη συνεχή στήριξη του Αν. Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Σταμάτη Βαρδαρού.

Συνεχίζουμε για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά και την ποιοτική αναβάθμιση της υγείας στο νομό Σάμου αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του γραφείου του βουλευτή Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη.

Η Ικαριακή Ραδιοφωνία χαιρετίζει την εξέλιξη αυτή: «Χαιρόμαστε που επιτέλους έγινε το πρώτο βήμα, με την ένταξη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο – Κ.Υ. Ικαρίας» ενώ όπως δηλώνει θα παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος μέχρι την τελική λειτουργία της Μονάδας στο νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL