Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Γ.Ν. Σύρου: Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά Παπαχρήστου - Νέων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γ.Ν. Σύρου: Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά Παπαχρήστου - Νέων

Αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στις «ανυπόστατες και ψευδείς καταγγελίες» τόσο κατά του δημοσιογράφου Γ. Παπαχρήστου όσο και κατά των «Νέων» προαναγγέλλει η διοικήτρια του Γ.Ν. Σύρου & Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου Μαργαρίτα Μπουραντά.

«Όσο και αν προσπαθείτε με αναλήθειες και συκοφαντίες δεν μπορείτε να απαξιώσετε την πολιτική του υπουργού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας» σημειώνει μεταξύ άλλων η Μ. Μπουραντά. Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης επανέρχεται και με νέο μήνυμά του στο Facebook χαρακτηρίζει τον Γ. Παπαχρήστο «όχι απλά ψεύτη αλλά γελοίο υποκείμενο».

Αναλυτικά η δήλωση της Μ. Μπουραντά:

«Σχετικά με το δημοσίευμα του κου Γεώργιου Χρ. Παπαχρήστου στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 παραθέτω τα ακόλουθα πραγματικά συμβάντα:

Στις 21 Αυγούστου 2017 το 1ο δείγμα για τροπονίνη από ασθενή που στάλθηκε από το ΤΕΠ του Γ.Ν. Σύρου στο μικροβιολογικό εργαστήριο ήταν στις 07:15. Ο εργαστηριακός έλεγχος και του 2ου δείγματος που λήφθηκε από τον ασθενή ολοκληρώθηκε στις 08:45 και τα αποτελέσματα απεστάλησαν στον ιατρό εφημερίας του ΤΕΠ σύμφωνα με τα ψηφιακά αρχεία του μικροβιολογικού εργαστηρίου.

Ο χρόνος της οικιοθελούς αποχώρησης του ασθενούς από το Νοσοκομείο ήταν στις 08:30, μετά από ενημέρωση του ιατρού.

Θεωρούμε ότι ο χρόνος έκδοσης των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων αλλά και η ανύπαρκτη καθυστέρηση δεν προσδίδει άσχημη αντιμετώπιση του πολίτη.

Αναρωτιέμαι αφού ο ασθενής είχε τόσο μεγάλη αγωνία, για πιθανό καρδιολογικό πρόβλημα γιατί προτίμησε να αποχωρήσει από το Νοσοκομείο στις 08:30 και να περιμένει στον επιβατικό σταθμό μέχρι 16:00 για να αναχωρήσει προς Πειραιά, καθόσον τα δρομολόγια των καραβιών Σύρου – Πειραιά είναι πάντα μεσημβρινά.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο ασθενής είχε ενημερωθεί ότι δεν υπήρχε καρδιολογικό πρόβλημα από τα πρώτα αποτελέσματα και τον καρδιολογικό έλεγχο, για αυτό και αποχώρησε για να συνεχίσει την περιήγηση του στην όμορφη Σύρο.

Αλήθεια κε Παπαχρήστο, και ακολουθώντας το λογοτεχνικό ύφος σας, αναφέρω ότι, είναι λυπηρό!!!!!!! στο βωμό προσωπικών ή άλλων εμπαθειών, να συκοφαντείτε το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν.  Σύρου, οι οποίοι είναι σκληρά εργαζόμενοι και αντιμετώπησαν τον ασθενή που συνοδεύατε με απόλυτο επαγγελματισμό και ευγένεια, αλλά και να απαξιώνετε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με ψεύδη και ανακρίβειες.

Μήπως κε Παπαχρήστο το μέτρο σύγκρισης που χρησιμοποιείτε είναι το χρονικό διάστημα 2010-2012 στο Γ.Ν. Κωνσταντοπούλειο «Αγία Όλγα» στην Ν. Ιωνία, όπου η παροχή φροντίδας και των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες ήταν άραγε;;;;;; καλύτερη από αυτή που παρέχεται σήμερα από το Γ.Ν. Σύρου στους πολίτες;

Όσο και αν προσπαθείτε με αναλήθειες και συκοφαντίες δεν μπορείτε να απαξιώσετε την πολιτική του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Σύρου θα απαντήσει με αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στις ανυπόστατες και ψευδείς καταγγελίες τόσο κατά του δημοσιογράφου όσο και κατά του εντύπου.

Η κοινή Διοικήτρια

Γ.Ν. Σύρου & Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου

Μαργαρίτα Μπουραντά»

Η ανάρτηση του Π. Πολάκη:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D1946070485636423%26id%3D100007004708966&width=500

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL