Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
Αιμοδοτείται άμεσα με προσωπικό το νοσοκομείο Άμφισσας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αιμοδοτείται άμεσα με προσωπικό το νοσοκομείο Άμφισσας

Στον απόηχο δημοσιευμάτων του τοπικού Τύπου που έκαναν λόγο για ζοφερές καταστάσεις στο νοσοκομείο Άμφισσας, η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας ξεκαθαρίζει το τοπίο με μια ανακοίνωσή της.

Συγκεκριμένα, επισημαίνει ότι από τις 23 Ιανουαρίου 2017 επιστρέφει στη θέση του στο Νοσοκομείο Άμφισσας ο ιατρός αναισθησιολόγος Ηλίας Τσαγκάρης, επιμελητής Α’, από το Νοσοκομείο Λαμίας όπου ήταν μετακινημένος, προκειμένου να καλύψει έκτακτες ανάγκες του Αναισθησιολογικού, καθόσον προ ημερών επέστρεψε και ο τελευταίος ιατρός αναισθησιολόγος της Λαμίας από την αναρρωτική του άδεια.

Έπειτα από σχετική παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ολοκληρώνεται άμεσα και η διαδικασία πρόσληψης ενός μόνιμου ιατρού παθολόγου που θα στελεχώσει την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Άμφισσας, προκειμένου να έχει συνεχή και αδιάκοπη εφημέρευση.

Παράλληλα, προχωρούν οι κρίσεις υποψήφιων παθολόγων και μαιευτήρων για την κάλυψη δύο επιπλέον μόνιμων θέσεων (ενός παθολόγου και ενός μαιευτήρα), ενώ από το 2015 έως σήμερα έχουν προσληφθεί δύο γιατροί (Ορθοπεδικής και Μαιευτικής) ως επικουρικοί ιατροί και τέσσερα άτομα Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας ως μόνιμο προσωπικό.

Μ. ΚΑΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL