Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.5°C17.6°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
12 °C
10.8°C13.7°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.9°C15.5°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C17.5°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.0°C
0 BF 81%
ΑΕΜΥ: Πρόσκληση για 7 θέσεις γιατρών στο νοσοκομείο Θήρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΕΜΥ: Πρόσκληση για 7 θέσεις γιατρών στο νοσοκομείο Θήρας

Επαναπρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πρόσληψη επτά ιατρών με σύμβαση ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου στην Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας Α.Ε. διάρκειας ενός έτους απευθύνει η ΑΕΜΥ για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας.

Η επαναπρόσκληση γίνεται κατόπιν απόφασης του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού προκειμένου να «καλυφθούν οι ανάγκες έναρξης λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας» και «δεδομένου ότι κρίθηκε ως άγονη ή ελλειμματική η ανταπόκριση στην εν λόγω πρόσκληση» των γιατρών.

Συγκεκριμένα η πρόσκληση αφορά τις εξής ειδικότητες: 2 Αναισθησιολογίας, 2 Ορθοπαιδικής, 1 Ουρολογίας, 1 Νεφρολογίας και 1 Βιοπαθολογίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους στην ΑΕΜΥ Α.Ε. μαζί με τα ακολούθως απαιτούμενα δικαιολογητικά σε κλειστό φάκελο έως τις 19 Ιανουαρίου και ώρα 2.00 μ.μ. Ημερομηνία αποστολής / υποβολής της αίτησης θεωρείται α) η ημερομηνία σφραγίδας των ΕΛΤΑ ή β) της ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφοράς. Δεκτές προς αξιολόγηση θα γίνουν οι υποψηφιότητες των ατόμων των οποίων οι αιτήσεις θα παραληφθούν από την ΑΕΜΥ το αργότερο μέχρι δύο εργάσιμες ημέρες μετά τη λήξη της πρόσκλησης και συγκεκριμένα μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου και ώρα 2.00 μ.μ.

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ΑΕΜΥ (http://www.aemy.gr/)

Μ. ΚΑΛ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL