Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
10.9°C16.2°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
9.7°C13.3°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.6°C16.5°C
3 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.3°C
0 BF 87%
Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε νοσοκομεία και μονάδες Υγείας της Κρήτης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ σε νοσοκομεία και μονάδες Υγείας της Κρήτης

Σε 19 ανέρχονται οι διορισμοί στους εποπτευόμενους από την 7η ΥΠΕ φορείς υγείας, σύμφωνα με την 5Κ/2015 προκήρυξη, ενώ εκκρεμεί ο διορισμός 55 επιπλέον ατόμων, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης.

«Στη λογική της ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του υπουργείου Υγείας, με στόχο τη διασφάλιση παροχής υψηλής ποιότητας ιατρικών, φαρμακευτικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών, η 7η ΥΠΕ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για τη δημοσίευση της, με στοιχεία 7Κ/2016 Προκήρυξης του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΑΣΕΠ 14/2016), που αφορά στην πλήρωση 1.666 θέσεων τακτικού ιατρικού, νοσηλευτικού, επιστημονικού, παραϊατρικού και λοιπού βοηθητικού υγειονομικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης των φορέων του υπουργείου Υγείας» τονίζει η 7η ΥΠΕ Κρήτης.

Από τις ανωτέρω θέσεις, σημειώνει, ότι οι 100 αφορούν στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, 4 θέσεις ΠΕ, 64 θέσεις ΤΕ, 20 θέσεις ΔΕ και 12 θέσεις ΥΕ) και κατανέμονται κατά Περιφερειακή Ενότητα ως εξής:

-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων 22 θέσεις: Οι 12 θέσεις αφορούν στο Γ.Ν. Χανίων «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» και οι 10 θέσεις στα ΠΕΔΥ Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου Χανίων, Κισσάμου, Βάμου, Κάνδανου και στο ΠΕΔΥ - ΠΠΙ Χώρας Σφακίων.

-Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου δεκαέξι 16 θέσεις: Οι 12 αφορούν στο Γ.Ν. Ρεθύμνου και οι 4 θέσεις στα ΠΕΔΥ Κέντρα Υγείας Ανωγείων, Περάματος, Αγίας Φωτεινής και Σπηλίου.

-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου 42 θέσεις: Οι 38 θέσεις αφορούν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου - Γενικο Νοσοκομειο «Βενιζέλειο» αι οι 4 θέσεις στο ΠΕΔΥ - Μονάδα Υγείας Ηρακλείου και στο ΠΕΔΥ - ΠΠΙ Τυμπακίου.

-Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου 20 θέσεις: Οι 19 θέσεις αφορούν στο Γ.Ν. Λασιθίου και η μία θέση στο ΠΕΔΥ - Κέντρο Υγείας Τζερμιάδου.

Όπως επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι θα πρέπει α) να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου.

Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις οδηγίες που περιγράφονται στο σχετικό Παράρτημα της Προκήρυξης. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Τρίτη. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ και β) να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης. Υποψήφιος ο οποίος υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστείλει στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία.

Ως προς τα προσόντα, εκτός των αντίστοιχων με την ειδικότητα τίτλων σπουδών, στα κριτήρια, που θα ληφθούν υπόψη, ως προς τη μοριοδότηση των υποψηφίων, θα ληφθούν υπόψη κριτήρια όπως πιστοποιητικά χειρισμού Η/Υ, άδειες άσκησης επαγγέλματος μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών αλλά και η γνώση ξένων γλωσσών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL