Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π. Πολάκης για δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”: Κάποιοι κάνουν την τρίχα καραβόσκοινο

Eurokinissi

"Κάποιοι κάνουν την τρίχα καραβόσκοινο και συμπεραίνεις ότι ο Ψυχάρης τάχει χάσει εντελώς..." έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook με αφορμή ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα"

"Κάποιοι κάνουν την τρίχα καραβόσκοινο" σημειώνει σε απάντησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”, στο οποίο γίνεται λόγος για "σοβαρή δυσλειτουργία στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός".

Μάλιστα ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook σημειώνει πως "συμπεραίνεις ότι ο Ψυχάρης τάχει χάσει εντελώς...”, παραθέτοντας την απάντηση του νοσοκομείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του "Ευαγγελισμός".

Απορίας άξιον είναι το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» με τίτλο «SOS ΕΚΠΕΜΠΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», στο οποίο αναληθώς αναφέρεται σε σοβαρή δυσλειτουργία στο Νοσοκομείο, που υποδεικνύει η ΕΙΝΑΠ με επιστολή της προς το Υπουργείο Υγείας.

Ο λόγος που επικαλούνται είναι η αποχώρηση της μοναδικής συντονίστριας μεταμοσχεύσεων μυελού των οστών.

Ειλικρινά εκπλήσσομαι που αξιόλογοι επιστήμονες και αξιοπρεπείς συνδικαλιστές υπογράφουν τέτοιες ανακρίβειες. Όταν μάλιστα προ ημερών προσωπικά κάλεσα τον κ. Ηλία Σιώρα, Διευθυντή Καρδιολόγο και Πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων του Νοσοκομείου και τον ενημέρωσα ότι η τυχόν απομάκρυνση της νοσηλεύτριας που έχει οριστεί ως συντονίστρια, λόγω αίτησης αδείας άνευ αποδοχών για δύο έτη (που ας σημειωθεί ότι δεν έχει εγκριθεί από την Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και δεν έχει γνωμοδοτήσει επ’αυτής το Υπηρεσιακό Συμβούλιο, το οποίο πρόσφατα συστάθηκε), θα αντικατασταθεί κατόπιν συνεννόησης με τον Επιστημονικά και Διοικητικά Υπεύθυνο του Τμήματος Αιματολογικού – Λεμφωμάτων – Μ.Μ.Μ.Ο. (Μονάδα Μεταμοσχεύσεων Μυελού Οστών) κ. Νικόλαο Χαρχαλάκη από υπάρχουσα νοσηλεύτρια της Μονάδας Μ.Μ.Ο., τη θέση της οποίας υποσχέθηκα να καταλάβει νοσηλεύτρια προερχόμενη από τις επικείμενες προσλήψεις του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Επιπλέον με δικές μου ενέργειες και πρωτοβουλία έρχεται Επικουρικός Ιατρός στην Μ.Μ.Μ.Ο. για τρία έτη.

Άρα στη θέση της μοναδικής μέχρι σήμερα συντονίστριας, θα λειτουργούν δύο (μία Ιατρός και μία Νοσηλεύτρια).

Όλοι στο Νοσοκομείο γνωρίζουμε ότι είναι θέμα ημερών.

Τέλος να σας γνωρίσω ότι η ευαισθησία και η πρόθεσή μας να λειτουργεί άψογα ένα τόσο νευραλγικό και ιδιαίτερο τμήμα, είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ
ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ -
ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ -
ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ»

Π. ΓΚΟΥΛΑΚΗ – ΜΗΤΣΑΚΗ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η αχρείαστη ανομία του '73 και ο εορτασμός της

Προσπάθειες να διαγραφεί το Πολυτεχνείο από την ιστορική μνήμη έχουν γίνει πολλές. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής όρισε τις εκλογές του 1974 εκείνη την ημέρα για να την αποφορτίσει. Στην τρίτη επέτειο η...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο