Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ ζητάει το Υπουργείο Υγείας

Η ηγεσία του Υπ. Υγείας ζητάει την παραίτηση των μελών του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ, " για να προχωρήσουμε σε ορισμό νέων μελών και έναρξη της κάθαρσης στον οργανισμό με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση της λειτουργίας του". Δεν πρόκειται να παραιτηθούμε, απαντά ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάσης Γιαννόπουλος.

Τις παραιτήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ ζητούν από κοινού ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος και ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης, «ζητάμε τις ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ των μελών του ΔΣ που ορίζονται από το Υπουργείο για να προχωρήσουμε σε ορισμό νέων μελών και έναρξη της κάθαρσης στον οργανισμό με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση της λειτουργίας του».

Το αίτημα του Υπουργείου Υγείας έρχεται μια ημέρα μετά την απόφαση του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ να μην υιοθετήσει την τροποποιημένη από τον αναπληρωτή υπουργό λίστα επιτυχόντων βάσει της οποίας είχε εντολή να προχωρήσει στην πρόσληψη 100 γιατρών για τις ΜΕΘ. 

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάσης Γιαννόπουλος δήλωσε ότι τα μέλη του Δ.Σ δεν πρόκειται να παραιτηθούν, ενώ τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας με την απόφαση για τις προσλήψεις στις ΜΕΘ. Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος, το ΚΕΕΛΠΝΟ και όχι το Υπουργείο Υγείας έπρεπε να αναρτήσει τον προσωρινό πίνακα των προσλήψεων, και πως παρανόμως ο κ Πολάκης πήρε τους προσωπικούς φακέλους.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις