Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.5°C17.6°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
12 °C
10.8°C13.7°C
3 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.9°C15.5°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C17.5°C
2 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C13.0°C
0 BF 81%
Τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ ζητάει το Υπουργείο Υγείας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τις παραιτήσεις των μελών του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ ζητάει το Υπουργείο Υγείας

Τις παραιτήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΕΛΠΝΟ ζητούν από κοινού ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος και ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος Πολάκης, «ζητάμε τις ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ των μελών του ΔΣ που ορίζονται από το Υπουργείο για να προχωρήσουμε σε ορισμό νέων μελών και έναρξη της κάθαρσης στον οργανισμό με ταυτόχρονη αναδιοργάνωση της λειτουργίας του».

Το αίτημα του Υπουργείου Υγείας έρχεται μια ημέρα μετά την απόφαση του Δ.Σ. του ΚΕΕΛΠΝΟ να μην υιοθετήσει την τροποποιημένη από τον αναπληρωτή υπουργό λίστα επιτυχόντων βάσει της οποίας είχε εντολή να προχωρήσει στην πρόσληψη 100 γιατρών για τις ΜΕΘ. 

Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θανάσης Γιαννόπουλος δήλωσε ότι τα μέλη του Δ.Σ δεν πρόκειται να παραιτηθούν, ενώ τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα νομιμότητας με την απόφαση για τις προσλήψεις στις ΜΕΘ. Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος, το ΚΕΕΛΠΝΟ και όχι το Υπουργείο Υγείας έπρεπε να αναρτήσει τον προσωρινό πίνακα των προσλήψεων, και πως παρανόμως ο κ Πολάκης πήρε τους προσωπικούς φακέλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL