Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Καταγγελία για διασπορά του ιού σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καταγγελία για διασπορά του ιού σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής

Σύμφωνα με τον αστυνομικό, το κρούσμα τέθηκε σε καραντίνα, ενώ «συνάδελφοί του, από μόνοι τους, αφού ενημέρωσαν αρμοδίως και όντας τα άτομα με τα οποία το κρούσμα έκανε τις πιο πρόσφατες υπηρεσίες του, τέθηκαν και αυτά σε καραντίνα. Περαιτέρω ενέργειες; Καμία!

Απολύμανση του χώρου δεν έγινε αυθημερόν, αλλά μετά από 1 ολόκληρο 24ωρο! Να έχουν προλάβει να μολυνθούν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι που βρέθηκαν στους χώρους του ΑΤ!

«Οι υπόλοιποι που ήρθαν σε επαφή είτε με το επιβεβαιωμένο κρούσμα, είτε με τις τελευταίες επαφές του, σύμφωνα με τους ειδικούς έχουν "ανοσία"; Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ δεν θα μπορούσε να έρθει να κάνει ελέγχους και στους υπόλοιπους συναδέλφους;

Πρέπει οι συνάδελφοι να τρέχουν πανικόβλητοι σε ιδιωτικά κέντρα διαγνωστικών εξετάσεων γιατί κάποιοι αδιαφορούν για την υγεία των αστυνομικών;» αναρωτιέται ο αστυνομικός.

Την καταγγελία δημοσίευσε η Πρωτοβουλία Αστυνομικών υπογραμμίζοντας  πως «το κράτος για άλλη μια φορά μας έπεισε με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι μας θεωρεί αναλώσιμους και πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Η αγωνία των συναδέλφων σε σχέση με τον κορωνοϊό εντός των Υπηρεσιών μεγαλώνει, εξαιτίας της αδράνειας από τις επιφορτισμένες με τη διαχείριση των κρουσμάτων κρατικές Υπηρεσίες, απέναντι σε νοσούντες Αστυνομικούς. Έκθετη η Κυβέρνηση που μας έχει ταράξει στην ατομική ευθύνη».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL