Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C22.0°C
4 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.2°C18.6°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.0°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.5°C21.9°C
3 BF 35%
Τέσσερα νέα κρούσματα στο Στεφανοβίκειο Βόλου και δεύτερο κρούσμα στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τέσσερα νέα κρούσματα στο Στεφανοβίκειο Βόλου και δεύτερο κρούσμα στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα volosday.gr ο 20χρονος από τον Βόλο που υπηρετεί στη μονάδα των ελικοπτέρων νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Το Σάββατο, υποβλήθηκαν σε διαγνωστικά τεστ σαράντα στρατιώτες εκ των οποίων τρεις βρέθηκαν θετικοί. Θετικός βρέθηκε και ένας άνδρας, από τη Διοίκηση της Μονάδας.

Κομοτηνή: Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στη Σχολή Αστυφυλάκων

Δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων στην Κομοτηνή, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας xronos.gr. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανήκει στον κύκλο των επαφών του πρώτου κρούσματος. Ο ασθενής προς το παρόν βρίσκεται σε απομόνωση στις εγκαταστάσεις της Σχολής, ωστόσο αν επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του, θα μεταφερθεί για νοσηλεία στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής εκπαιδεύονται αυτή την περίοδο 534 συνοριοφύλακες (άνδρες και γυναίκες) που θα υπηρετήσουν σε νησιά της παραμεθορίου.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL