Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Διαγνωστικά τεστ και ιχνηλάτηση επαφών για τα 24 κρούσματα σε εργοστάσιο στην Καβάλα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαγνωστικά τεστ και ιχνηλάτηση επαφών για τα 24 κρούσματα σε εργοστάσιο στην Καβάλα

Tρία κλιμάκια του ΕΟΔΥ έχουν εγκατασταθεί σε χώρο του Διοικητηρίου της αντιπεριφέρειας Καβάλας και πραγματοποιούν διαγνωστικά τεστ και κάνουν ιχνηλάτηση των επαφών μετά την εύρεση 24 νέων κρουσμάτων προερχόμενα από εργαζόμενους που απασχολούνται σε επιχείρηση επεξεργασίας κρέατος σε περιοχή του δήμου Παγγαίου- Καβάλας.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μέχρι αύριο θα πραγματοποιηθούν 140 διαγνωστικά τεστ στο σύνολο των εργαζομένων που απασχολούνται στην επιχείρηση

Μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων οι 24 εργαζόμενοι παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό. Όταν αρχικά βρέθηκαν τα δύο πρώτα κρούσματα μεταξύ των εργαζομένων, η διεύθυνση της επιχείρησης ανέλαβε η ίδια το κόστος όλων των τεστ που έγιναν στους εργαζόμενους σε ιδιωτικό εργαστήριο της Καβάλας.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Αναστασία Αντωνίου - Πούγγουρα, δήλωσε" Πιστεύουμε ότι τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα παραμείνουν στην Καβάλα και τις επόμενες ημέρες προκειμένου να γίνουν διαγνωστικά τεστ σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες, δεδομένου του μεγάλου αριθμού επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που υπάρχουν στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Για μία ακόμη φορά απευθύνουμε έκκληση προς όλους να τηρούν με αυστηρότητα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα γιατί μόνο έτσι θα καταφέρουμε να περιορίσουμε την μετάδοση του ιού.

Πρέπει να τονίσω προς όλες τις κατευθύνσεις και σε όλους τους τόνους ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα είναι κρίσιμα και πρέπει όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά να αναλάβουμε τις ευθύνες μας».

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL