Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Παγώνη: “Οι γιατροί γνωρίζουν από μάσκες, να σεβαστούμε την καταγγελία τους” (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παγώνη: “Οι γιατροί γνωρίζουν από μάσκες, να σεβαστούμε την καταγγελία τους” (Video)

«Η προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των γιατρών, των νοσηλευτών και του υπόλοιπου προσωπικού που βρίσκεται στα νοσοκομεία» δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη αναφορικά με την καταγγελία των γιατρών του νοσοκομείου «Σωτηρία».https://www.youtube.com/embed/SKLPPe9o55w

Μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra, ανέφερε ότι οι γιατροί «μας περιέγραψαν ότι οι κωδικοί στις μάσκες με τους κωδικούς των κουτιών δεν ήταν ίδιοι. Είναι γιατροί, γνωρίζουν από μάσκες, είναι στην πρώτη γραμμή, οφείλουμε να σεβαστούμε αυτά που καταγγέλλουν» σημείωσε η Μ. Παγώνη.

«Ο κ. Κοντοζαμάνης απάντησε ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι. Μακάρι οι μάσκες να είναι οι σωστές γιατί εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια των γιατρών, νοσηλευτών, προσωπικού» συμπλήρωσε.

Παράλληλα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ έδωσε οδηγίες για τη σωστή χρήση των μασκών. Όπως σημείωσε, μάσκες φοράνε αυτοί που έχουν απλά συμπτώματα στο σπίτι και αυτοί που θα έρθουν σε επαφή μαζί τους. Αντιθέτως, η Μ. Παγώνη ανέφερε ότι έξω στους δρόμους δεν φοράμε μάσκες εφόσον είμαστε υγιείς.

«Μάσκα φοράνε και οι υγειονομικοί και οι νοσηλευτές μέσα στο νοσοκομείο. Επίσης περιπτώσεις ευπαθών ομάδων όταν πάνε στο νοσοκομείο πρέπει να φορέσουν μάσκα» συμπλήρωσε.

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL